vukdjokanovic 2 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kao nova,prvi vlasnik, kupljena u centru S, servisna knjizica, 2007 godiste, akrapovic, power comander, ka-n filter beograd 065/3 700 800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva kilometraža... Koja bi bila cena kojom bi bio zadovoljan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan 2150 km za 3 godine? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Novembar 9, 2010 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan pa taj se jedva razradio bate... kolka cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 9, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan hehe sali se on malo za kilometrazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Novembar 9, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ajde reci cenu kad vec prodajes to luce. Nece sam da se proda...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bez cene ovo kao da ja sad ovde postavim sliku svoje kuce, stana auta ili mobilog i njegove karakteristike, i cekam komentare. Molim cenu, ako ne definitivnu onda barem recimo koliku okvirnu ponudu ocekujes za kesh ? hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Bez cene ovo kao da ja sad ovde postavim sliku svoje kuce, stana auta ili mobilog i njegove karakteristike, i cekam komentare. Molim cenu, ako ne definitivnu onda barem recimo koliku okvirnu ponudu ocekujes za kesh ? hvala Čovek sigurno ne čeka komentare, već ozbiljnog kupca. A taj će da ga okrene na gore navedeni broj mobilnog. A ostali, kojima ide voda na usta 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek sigurno ne čeka komentare, već ozbiljnog kupca. A taj će da ga okrene na gore navedeni broj mobilnog. A ostali, kojima ide voda na usta Ti ga zastupaš? Ok, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1505 Napisano Novembar 9, 2010 I N S T R U K T O R, 1212 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Vec je davao isti oglas, ne znam zasto ga ponavlja, ali evo vam i taj : Napisao 31 October 2010 - 16:58 PM Honda CBR 1000RR Godiste: 2007 Presao: 3000 km Kupljen u Centru S Akrapovic sistem, power comander, k-en filter Motor u fabrickom stanju, crveno crne boje Kao NOV Cena 8500 Eura Kontakt: 065/3 700 800 Slike motora za koji dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo, Miško, za 10 dana navozao 900 kilometara rikverca! Svaka cast! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čovek sigurno ne čeka komentare, već ozbiljnog kupca. A taj će da ga okrene na gore navedeni broj mobilnog. A ostali, kojima ide voda na usta Ozbiljan kupac se ne igra zmurki, tajni i infantilnih igara "ako te zanima nazovi". Da zanima me taj motor za kesh, ali ne, ne zanima me po svaku cenu, i ne vise od bilo kog drugog 1000cbr 2007, ciji prodavac ima normalan pristup prema kupcu. Idemo dalje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan sto ste napali coveka,mozda se covek nije ulogovao na forum nijednom posle dodavanja ovog oglasa,pa zato i neodgovara!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo, Miško, za 10 dana navozao 900 kilometara rikverca! Svaka cast! hehe e ti si lud Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukdjokanovic 2 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB1300 Prijavi odgovor kao problematičan Zaokruzio sam kilometrazu na 3000km jel kada sam oglasaovao nisam znao tacnu kilometrazu pa reko bolje vise da stavim, ako nekog interesuje neka pozove na mob 065/3700800 pa cemo se dogovoriti pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nikad nece biti jasno kacenje oglasa bez cene? O cemu se radi? Jel tajna u pitanju? Ne znam dal u pravilniku oglasa postoji, ali ako ne postoji, trebalo bi dodati da je cena obavezna!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukdjokanovic 2 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB1300 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 8500 Eura javi se pa cemo se dogovoriti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...