Jump to content

Moto Zajednica

Sta uradi, crni dragane?!?!?!?!

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Yamaha fz-6s 2006

Pored svega navedenog neki ˝majstori˝bi se sakrili kako je ovo odlično odrađeno!!! Skidamm kapu svaka čast majstore! A što se tiće žmigavaca normalno je da: ajd kad sam već to onda ću još ovo pa ovo pa ovo... i odjednom ostade samo rama i vrpa dijelova oko tebe!!Ne samo da si posao odradio kako treba nego kako si napisao imao sam osječaj da sam bio pored tebe kad si to sve radio!

Odličan (5)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• glavatar, 172 postova
  • Motocikl: gs500 '02

pa, ukratko, s majstorijom je zavrseno. struja je ok. sat kojim sam merio nije bio ispravan. sijalice su crkavale zbog izrazenog nekvaliteta. na motorinu treba zameniti lanac i lancanike, ali tek kada se lancanici pretvore u diskove, a lanac istegne do pred pucanje. posto je u pitanju zver od 11ks to se nece desiti skoro. lezaj na glavcini koja drzi zadnji lancanik je klimav i pustio mast ali i ovakav ce izdrzati neko vreme dok se ne odlucim da ga zamenim posto mi bar ternutno ne pravi probleme, barem ja ne osetim nista. sajla km sata koju narucih u markosu pre vise od mesec je valjda josh na carini :neznam: i to je to. probusih malo kutiju filtera i auspuh i podesih karburator prema novonastaloj rupicastosti te dobih malo zivlji rad, ali u sustini nista posebno. motorino prodajem iako ce to tesko da se desi u decembru i to je to. :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja