sargeras 529 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Air mesh kratka muska jakna, pantalone i kozne GP3 rukavice. Velicina jakne jakne i pantalona je M a rukavica L. Jakna ima protektore na laktovima i ramenima i mesto na ledjima. Pantalone imaju protektore na kolenima i mesta na kukovima. Cene: Jakna 70e Pantalone 50e Rukavice 40e Komplet 150e+pojas PharaoX Cross na poklon. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 6, 2010 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Brate, što tolike slike? Pa majku mu, oprema se bolje vidi u ovim thumbnailsima... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Brate, što tolike slike? Pa majku mu, oprema se bolje vidi u ovim thumbnailsima... Uh, i ja tek sad vidim xD Nisam znao da ce tolike da ih ostavi... A nemam vremena sad da ih resize... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 6, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li pantalone zimsku postavu i moze li da se skida ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li pantalone zimsku postavu i moze li da se skida ? Nemaju, pantalone i jakna su vise za prolece/leto, sa tim sto jakna ima postavu protiv vetra i kise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Za sve zainteresovane, ovo su velicine: Jakna: obim grudi 93-100 cm Obim struka 75-82cm Jedino duzina mora da se vidi posto je jakna kratka i stvarno ne ide bez pojasa ili bez pantalona! Pantalone: Obim struka 75-82cm Rukavice: Obim sake 23cm, duzina prstiju ne pise, tako da mora da se proba! Sto se tice visine, ne znam, ali cenim da bi bilo od nekih 170-180 ok posto sam ja u tom opsegu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan kolika je cena pojasa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, nisam mislio da ga prodajem odvojeno, ali eto ti ga za soma dindzi ako ga bas hoces 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Posto necu biti na forumu neko vreme, ostavljam kontakt telefon za zainteresovane! 066 346 347 Filip Pozdrav! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su prodate, sve ostalo je jos na prodaju! Ko kupi Jaknu+Pantalone dobija pojas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, nisam mislio da ga prodajem odvojeno, ali eto ti ga za soma dindzi ako ga bas hoces Kupljen, javi mi se, mob 064 129 7651 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! P.S. Srecna svima Nova god. Za zainteresovane, moguc neki novogodisnji popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno sve sem rukavica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Duzina nogavica pantalona je 90cm od medjunozija...sve koje zanima, sada pise i ovde! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Moze i neki dogovor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Up! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 31, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pojas otisao? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj manje slike za pantalone zainteresovan sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljiljak 9 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javi ako je pojas jos akutuelan! Imamo dogovor odma. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pojas je prodat! Ostale su jos pantalone i jakna! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 3, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ima li jakna zimsku postavu? shta u stvari ima od postava? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 3, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ljiljak i saregas, ne znam da li ste primetili ali za pojas sam bio malo pre ljiljaka zainteresovan, samim tim ne moze ON da ima dogovor "odma".. ako si njemu prodao nije ni malo kolegijalno! veliki minus!!! Pozdrav drugari 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljiljak 9 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javi ako je pojas jos akutuelan! Imamo dogovor odma. Moze li ovde da se javi neki Admin i da kaze, zbog cega ovde negativna ocena?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljiljak 9 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljiljak i saregas, ne znam da li ste primetili ali za pojas sam bio malo pre ljiljaka zainteresovan, samim tim ne moze ON da ima dogovor "odma".. ako si njemu prodao nije ni malo kolegijalno! veliki minus!!! Pozdrav drugari Zbog cega minus meni??!?!? Ja sam rekao da mozemo da imamo dogovor. Pojas nije meni prodat niti mi se javio prodavac!!! Ne kontam zbog cega meni negativno ODMA?!?! :zbunjen: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...