barakuda 6 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi,kupujemafriku rd04,po mogucstvu 92god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Imam dve. ´90.-to RD04 i ´96.-to RD07. Obe odlicne. 060 0 713 887 je moj tel, pa ako te zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Novembar 5, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa puni su oglasi Afrika. Ne smem da garantujem da ces naci bas to godiste, ali zar je to bitno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan 92 je nesto sto sam zacrtao,do sada sam nasao dve,ali je odnos cena i oprema koju (nemaju) imaju nesrazmerna. tako da se nadam da ce vremenom da cene odu malo dole pa cu je mozda i uzeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan za rdo7 nemam dovoljno para,znas kako je sad tesko za kes,nego ako te zanima cbr-ka,mozda bi tu mogli da napravimo dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2005,1000rr,stranac.pa izvolte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedna slika sa druge strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan 91.god 31000km crno crvena prva boja ekstra 2200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan nadje li nesto evo slika ako jos juris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Decembar 9, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam tdm 900 2003god stranca ali ga prodajem ili menjam uz doplatU,NE MOJU,za afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...