RadicM 1076 Napisano Novembar 3, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Prva farba. Na masini: -nov cilindar i glava motora od apn-a radi boljeg hladjenja -Stavljena nova radilica klipnjaca iglicasti lezajevi i lezajevi radilice -L klip i karike -zamenjei svi kezajevi u motoru i smerinzi i dihtunzi -novo jezgro kvacila (lamele opruge i sve sto ide u zvono) -selektor brzine -zamenjen zadnji tocak (prosli je bio u losem stanju) -zamenjeni paknovi u dobosima -novi lancanici -nove opruge u prednjoj vili -K&N filter za vazduh -u karburatoru (siber i iglica) -nova ngk svecica -nova nogara -sajla za kvacilo uz njega : -bocni nosaci bisaga -kontakt bravica To bi bilo otprilike sve sto je zamenjeno na njemu od kad sam ga uzeo prosle sezone znaci uradjen je jedan veliki servis, od ulja je koriscena samo full sintetika, garaziran tako da je sledeci vlasnik miran sa njim kljuc u ruke i teraj. Razlog prodaje je kupovina veceg motora tako je moguca zamena (uz moju doplatu) za yamha dt 125 / suzuki ts 125 / ali ne stariji od 92 CENA 450e kontakt 063 73 42 747 dajem ga ispd cene jer su mi pare hitno potrebe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 30, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mene interesuje za sina ali nema nikakvih slika da se vidi exterijer, posteno pratim oglase vec neko vreme i mislim da je cena malo jaka. Ajde ako ti nije tesko stavi neku sliku da vidim kako izgleda i onda ce mo pricati o ceni. Rade 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dwynewade 0 Napisano Decembar 31, 2010 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas aj stavi neku sliku i malcice spusti cenu pa da pricamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Decembar 31, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da neogrovara to mi je drugar estetsdki je ok za cross masina je super probao sam taj motor i msm da vredi te pare 2001 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...