tindirbp 289 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne vidis sa Brkom da ti napravi drugaciju masku koja ide preko tvog fara? Moze umesto cetvrtastog otvora za far da napravi dva okrugla spojena i na taj nacin da dobijes da motor izgleda kao da ima dva fara. U svakom slucaju izgledao bi modernije,a nekima i lepse (stvar ukusa),a mislim da bi ti to bila najbezbolnija (najjeftinija) varijanta,a dobio bi ono sto zelis. mislim da sam stavio slike moje prepravke,idi vidi,naslov je:haaaaaaaaaaaa maska prepravljena ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aj ti kači još koju sliku svoje prepravke... jesi li ofarbao plastiku? ma nisam bre,nemam vremena u pm,okacicu sad koji dan kad pocnem da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...