Sablast 0 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju kako reparirati ogrebanu kacigu? Ogrebao sam je pre neki dan prevukavsi je slucajno preko zida u hodniku i ima ostecenje velicine R=2cm. Sta bi moglo da se nanese sem lakova, da li ima nade da se ispolira..itd. Mnogo me nervira. Inace kaciga ja crno sjajna Marushin 999NX sa chrome silver vizirom. Hvala unapred svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Novembar 1, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan quixx kod nas kosta 950 dinara.. sadrzi vodene smirglice, pamucnu krpicu i dve vrste polir paste za saniranje ogrebotina najbolja stvar za to ako nije ogrebotina do bele plastike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 2, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko probao da nosi nešto od takvih stavki kod onog lika što radi airbrush? Kakva su iskustva? Meni ako vrate kacigu lopovi iz delta generalija ja bi najverovatnije odneo na farbanje, ako nije previše skupo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 2, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan quixx kod nas kosta 950 dinara.. sadrzi vodene smirglice, pamucnu krpicu i dve vrste polir paste za saniranje ogrebotina najbolja stvar za to ako nije ogrebotina do bele plastike.. Da li ovo moze da polira vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Novembar 2, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne moze, za to postoji posebna pasta ona je oko 750 dinara od iste firme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ja sam polirao vizir sa 3M pastom i 3M mlekom i sad je kao NOV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Novembar 8, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se nabavi ta 3m pasta i mleko i jel komplikovan postupak sredjivanja vizira? Hvala unapred. P.S. Vec peti put se raspitujem za poliranje vizira i nikako da se nakanim da to i uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam uspeo da izvucem sjaj na viziru konkretno sa 3m pastom. e sada mozda treba masinski polirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro poliranje manje zavisi od paste za poliranje, ali zato puuuno više zavisi od strpljenja .... Onaj tko ispolira vizir za manje od sat i pol vremena (bez puš pauze) nije napravio ništa i uzalud je potrošio i vrijeme i materijal ... A ako netko od vas ima nekog poznatog zubotehničara (oni što prave proteze) neka ga pita za malo "vulkanskog pepela" strašna stvar za poliranje... (oni to koriste za poliranje proteza.... ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro poliranje manje zavisi od paste za poliranje, ali zato puuuno više zavisi od strpljenja .... Onaj tko ispolira vizir za manje od sat i pol vremena (bez puš pauze) nije napravio ništa i uzalud je potrošio i vrijeme i materijal ... I samo jos nesto, ... masinski ili rucno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ručno .... ali mislim da je vizir besmisleno polirati mašinski, osim ako nemaš svoju mašinu i sav potreban materijal .... a ako imaš, vjerujem da nebi postavljao takvo pitanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ručno .... ali mislim da je vizir besmisleno polirati mašinski, osim ako nemaš svoju mašinu i sav potreban materijal .... a ako imaš, vjerujem da nebi postavljao takvo pitanje ... Hm, u pravu si i ne da nemam, vec nemam ni ideju kako bi to izgledalo. Jel moze ona polirka sto ima da se kupi za poliranje automobila. Mozda je to ipak preveliko (za malu ogrebotinu na mom viziru), a kola me mrzi da poliram. Hvala ti svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sablast 0 Napisano Decembar 10, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Japanx, Mozes li mi reci gde se nalazi tvoja firma, dosao bih da kupim taj komplet za poliranje, mozda bih doneo i kacigu da vidis o kakvom je ostecenju rec i da li ima svrhe da kupujem to. I da hocu da kazem da ostecenje nije do bele plastike samo je povrsinsko ali sivkasto. Hvala unapred. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...