Jump to content

Moto Zajednica

Od grafičkih usluga do plovidbe!

Recommended Posts

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Aj sad pa kome treba...

Dizajniram, kreiram, "prelamam", "editujem", pripremam za štampu sve vrste štampanog materijala... od teksta do ilustracije... skoro 20 godina iskustva od dnevnih novina preko knjiga do marketinških agencija. Većinu štampara poznajem lično od majstora do gazde!

S druge strane, nešto malo više od 2000 milja skiperskog posla, po Jadranu i rekama. Ko poseduje čamac, brod, lađu a treba mu školovan skiper od održavanja do chartiranja, taj sam... letnju sezonu more a ostalim mesecima radim na dunavu i savi. Planiram otvaranje jedriličarskog kluba pa samim tim i školu jedrenja a svi donatorski, sponzorski predlozi su dobro došli. Za uzvrat nudim obuku, organizaciju rekreacije ili odmora na jedrilicama i jahtama za kompanije i pojedince!

Uskoro i sajt o jedrenju.

Zahtevi, ponude i informacije za početak na pp a onda i lični kontakt.

wink.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Ove godine prosirujem ponudu. Pored grafike, marketinga, plovidbe nudim i organizovanje svih vrsta dogadjaja od konferencijskog do zabavnog tipa. Profesionalna usluga je moja vrlina i ne bezim od odgovornosti bez obzira na vrstu posla. Sto ne mogu da uradim sam obavezujem se da preporucim najbolje saradnike.

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja