kepo 4527 Napisano April 24, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ajd sredi ga...a kada ga prodajesh ponudi meni prvo... ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Na thumpertalk forumu sam procitao da ima primeraka koji su presli preko 50k km bez ikakvih problema, a ima i onih koji su radili generalne posle 10k. Kako se odrzava i vozi toliko i traje, generalno vlada misljenje da je bulletproof motor, ali nije budalaproof Moj trenutno ima 18.000 km i do sad nije bilo potrebno cak ni ventili da se steluju (jos su u fabrickim tolerancijama). Menjam ulje na 3000 km koga ne trosi ni kap, nikad ga nisam zavrteo do blokade, znaci odrzavam ga dobro, ne izivljavam se, ali ga vozim dosta ostro i racunam da ce i meni potrajati bar 50.000 km, uostalom videcemo, svakako ne planiram da ga prodajem Ne pomenuste kakav mu je interval odrzavanja (fabricki)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano April 24, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, Aco Jel ima prostora za spuštanje suspenzije ? SPECIFICATIONS MSRP: $5,349.00 Engine: 398 cc, four-stroke, single cylinder, DOHC, 4-valve, liquid cooled. 48 hp (35 kW)/ 9,000 rpm, 41 Nm/ 7,500 rpm. Kickstart only. Warranty: 6 month unlimited mileage limited warranty Bore & Stroke: 90 x 62.6 mm Compression ratio: 12.2:1 Fuel System: Keihin™ FCR39 Lubrication: Ignition: Digital/DC-CDI Starter: Transmission: 5-speed Final Drive: #520 chain Overall Length: 2235 mm (88.0 in.) Overall Width: 825 mm (32.5 in.) Overall Height: 1245 mm (49.0 in.) Seat Height: 945mm (37.2 in.) OVO ME JEBE ŽEŠĆE ! Ground Clearance: 325mm (12.8 in.) Wheelbase: 1475 mm (58.1 in.) Dry Weight: 113 kg (249 lbs.) Suspension: FRONT: Telescopic, cartridge-type, oil-damped, adjustable preload, 14-way compression damping and 18-way rebound damping REAR: Link-type, fully-adjustable spring preload, adjustable high/low compression dampimg and adjustable rebound damping Brakes: FRONT: Single hydraulic disc REAR: Single hydraulic disc Tires: FRONT: 80/100-21 REAR: 110/100-18 Fuel Tank Capacity: 10 liter (2.6 gal.) Color: Yellow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6323 Napisano April 25, 2012 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @exman servisni interval je na 6000km @johann Kao i na svakom motoru koji ima prolink vesanje, najbolje ga je spustiti zamenom dog-bones. Moze da se spusti par cm i otpustanjem opruge, ali na taj nacin smanjujes preload zadnjeg amortizera, pa ce biti premekan. I na standardu je premekan, a kamo li ako se jos otpusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Johane cini mi se da to nije specifikacija za DR-Z400S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano April 25, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Johane cini mi se da to nije specifikacija za DR-Z400S. Ispravi me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Tu pise samo kick start pa suva tezina od 113kg i vidim da nesto nije ok. Da ne kopiram, ja sam gledao specifikacije na ovom linku: http://www.suzuki-bikes.com/suzuki-dr-z400s/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano April 26, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Johann je postavio specifikaciju DRZ-400 Enduro verzije. On ima FCR39 karburator, oko 115kg i višlji je od S modela koji je homologovan za ulicu. Ovaj model: http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/suzuki-drz-400-e-oglas-45359/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kako sam razumemo drz 400 ................ 50 ks, samo kurbla drz 400 E bez kurble, 50 ks drz 400 S bez kurble, 40 ks verovatno su i neke razlike u vesanju ako gresim ispravljajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6323 Napisano April 27, 2012 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To je to sto se tice snage. Razlika je dosta izmedju E i S modela, u vesanju, karburatoru, bregastim osovinama, kompresionom odnosu, E nema konstrukciju ispod repa, ventilator na hladnjaku, sirenu, signalizaciju, instrument tablu itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 27, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan To je to sto se tice snage. Razlika je dosta izmedju E i S modela, u vesanju, karburatoru, bregastim osovinama, kompresionom odnosu, E nema konstrukciju ispod repa, ventilator na hladnjaku, sirenu, signalizaciju, instrument tablu itd. imam ostavljene dve zice kao mogucnost prikljucivanja ventilatora, ali ne i nosač. to bi trebalo mozda napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6323 Napisano April 27, 2012 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije tvoj nekad bio SM ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 27, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan imao je sm tockove, a inače je E verzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 5, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poznaje ovaj DRZ: http://oglasnik.bjbi...ads/drz-400-sy/ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 10, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, DR-Zljupci . Brzinsko pitanje, da li mozete na osnovu slike procijeniti da li je sve uredno sa ovim primjerkom ? Pise da je S verzija, 2004-to godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Januar 10, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Nije 2004 jer je S model od 2004 ima drugačije vešanje napred.Više deluje kao 2000 ili 2001 jer su samo te godine imale agregat u dve boje (tamno sivi menjač i svetlo sivi cilindar). Od 2002 su kompletno sivi. Grafike su sa starijeg modela, do 2003. Na ovom nedostaju migavci i fuzasteri za suvozača kao na E modelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6323 Napisano Februar 12, 2013 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na satu mog DRZ-a trenutno 25.000 km. Pre neki dan proveravao zazor ventila i dalje je sve u fabrickim tolerancijama, nema potrebe za stelovanjem Bregaste bukvalno kao nove. Sem redovnog odrzavanja, nisam pipnuo nista, jos se nikad nista nije kvarilo na motoru sem semeringa osovine prednjeg lancanika, lezaja zadnje viljuske i sijalice pu pu da ga ne ureknem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 12, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan E neka te Bog i dalje gleda, da te motor dobro služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexysexy 4 Napisano April 1, 2013 U prolazu, 50 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki ZX6r SUZUKI DRZ 400 SM, hyosung gt 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se ubacim u ovu grupu "odabranih" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 1, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan taj se prodavao za 2500e...super izgleda,dugo da te bezbedno sluzi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 1, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorče, u zdravlju ga trošio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexysexy 4 Napisano April 1, 2013 U prolazu, 50 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki ZX6r SUZUKI DRZ 400 SM, hyosung gt 250 Prijavi odgovor kao problematičan jeste ali za te pare sam samo imao da mu prestelujem ventile i zamenim ulje sve ostalo je super. trebale decku pare :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 1, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare ekstra ! Sada za dosta manje para mozes da kupis super motor,samo ako imas kesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexysexy 4 Napisano April 2, 2013 U prolazu, 50 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki ZX6r SUZUKI DRZ 400 SM, hyosung gt 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa da upravo to. motor je extra ide kao da nema kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 24, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jesu li ovo konusni ili obocni lezaji volana? http://www.bike-parts-suz.com/suzuki-recherche-bike-pieces_nn.php?compteur=611&PartsListID=5115038 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...