panta_kg 687 Napisano Septembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Beli,mali od crnog ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11641 Napisano Septembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, da ne bih sve kopirao. Uglavnom svi imate Fejs pa se javite ko bi hteo da ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Septembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A zna se ko najviše gotivi Melindu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 9, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan i njen kotlic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16259 Napisano Septembar 9, 2013 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako kisa ne bidne padala eto mene, Lanetov gulas sam propustio ali Melindin kotlic bogme necu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11641 Napisano Septembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kakite nego se mećite na spisak Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Septembar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Septembar 9, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ђуро, Ђуро, "злочести" дечаче.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 10, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 10К км ове сезоне од 01.матра... надам се до краја новембра још бар да возим и пређем бар још 3К ... а ишло се свуда хвала богу ове сезоне, по Србији,на Хиландару,мало по Реп.Српској,мало по Румунији...све су свему лепа сезона и разноврсна и пуно нових људи!!! Ја презадовољан!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan To kako ga ti teraš odmah turi x2... Sinoć gledam slike zajedničkih maxi vožnji...Noćno kupanje na Hotizontima...Ne pamtim kada sam se toliko ismejao u životu...J***** smo mu kevu to veče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 10, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan хахахахааха да бре то је била вече за памћење...а кад мало боље размислим која наша вожња није !!! А то за моју вожњу ...ма јооок једино због габарита!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 10, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne fotke sa danasnjeg druzenja sa kolegom ShomiBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan na sta vas podseca??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 10, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene na ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan heeeee ti kad god vidis auspuh setis se sw-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 11, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @ ShomiBGD Nikada više nemoj da dovodiš u pitanje moju pamet ili pokusas da me isprovociras... To sto imas da napišeš kao urednik , napisi i postovace se Vidi momčino, ja ozbiljno dovodim u pitanje tvoju pamet kad se ovako obraćaš prvom i najvećem među nama Opusti se .... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 11, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hajde malo da ohladimo glave.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5182 Napisano Septembar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moramo neku MAXI vožnju pod hitno da organizujemo ali i Silveraši da budu prisutni Nema potrebe za varnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 11, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Presidente pozdravljam ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Septembar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Игром несрећних околности сам сазнао да нас господа плавци стављају у исти кош као и професионалне возаче За нас не постоји дозвољена граница алкохола,као за возааче Б категорије који нису про возачи. Од 0,00 промила до 0,30 је мандатна казна од 5000,00 дин. Ја сам имао 0,05 и оде 5 сомића . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5182 Napisano Septembar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i čitava tema o tome na Forumu u Motoristi na drumu... jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16259 Napisano Septembar 11, 2013 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad u kafanu pa se napi ko covek, kad vec placas da ti ne bude zao ..... cut to je i dobro, prodji pored neke skole sa 50+km/h pa da vidis kako ces se provesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @ ShomiBGD Nikada više nemoj da dovodiš u pitanje moju pamet ili pokusas da me isprovociras... To sto imas da napišeš kao urednik , napisi i postovace se Vidi momčino, ja ozbiljno dovodim u pitanje tvoju pamet kad se ovako obraćaš prvom i najvećem među nama Opusti se .... ne znam koji je cilj tvog posta... momčino alexanto ne može da napiše ni meni ni tebi : "Ako nemaš ništa pametnije da kažeš mani se sličicarenja " ...... zato sto sam ja stavio 3 ove slićice :moto3: na temu. Mislim da treba da upozori ili neka uradi sta već mora ako to nije u skladu sa propisima foruma... ja ga uvredio nisam, sto se mene tiče postujem sve pa i njega ali da bas neko ko je PRVI I NAJVECI kako kazes pise sa ne postovanjem .. to nije u redu... @SUPERPOP mislim da treba prekinuti ,a ne siriti kao sto si ti uradio, bilo sta ovog tipa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11641 Napisano Septembar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može, ili "Može mu se" kako ti je lepše. Odustani, to ti je najpametniji potez. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Septembar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Sad u kafanu pa se napi ko covek, kad vec placas da ti ne bude zao ..... cut to je i dobro, prodji pored neke skole sa 50+km/h pa da vidis kako ces se provesti Ма сви знате моју политику, док се возим на 2 точка нема алкохола,али ово стварно нисам знао па да сам појео шери бонбону надувао би више. А волео би да их има више поред школа како све ид...и возе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...