Carlito. 183 Napisano Novembar 11, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde su slike? ) SW na 230km - 11.8 L! ))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Novembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih ovde Ostrvica 2012. Zadnje dve strane su slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11603 Napisano Novembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4371 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican dan! Svaki misic me boli od onog pentranja, a pride u zgradi mi ne radi lift vec par dana pa samo sibam gore - dole na 5. sprat. Aj kad se Carlo 'fali, Atlantic sa Malossi-jem i suvozacicom - 230km - 10l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tema za Carla i Alexu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84015-moje-mezimce-ne-trosi-uopste/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 11, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na znaku pise ''Ostrovica'', a mi furamo ostrvica ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Novembar 11, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kakve vi azdaje vozite meni na 200 km ravno 7 l,moram krenuti po tim multivarovima malosijima i sl.cuo sam da el prezidente tu oblast vrlo dobro poznaje al negde posle ponoci je rad da savetuje , kad smo prilazili babinoj reci umalo da preprecim preko onog drvenog mostica nebili vas sustigao,Gale mi se skamenio pozadi kad poce stender da se ostri po putu., 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Novembar 11, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kakve vi azdaje vozite meni na 200 km ravno 7 l,moram krenuti po tim multivarovima malosijima i sl.cuo sam da el prezidente tu oblast vrlo dobro poznaje al negde posle ponoci je rad da savetuje , kad smo prilazili babinoj reci umalo da preprecim preko onog drvenog mostica nebili vas sustigao,Gale mi se skamenio pozadi kad poce stender da se ostri po putu., A Ostrvica puna grceva samo hvataju,ja napred a neki drekavci za noge samo vuku nazad ,morao sam danas na pride 50 km al bajsom cisto da razbijem grceve i upale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan E sad malo ja Nakon turice po Rudniku, Topoli, Arandjelovcu stigosmo kuci te dodjose slikice na red... A ima iiiihh... Dva albuma pa izvolte ih pregledati! http://imageshack.us/g/1/9863356/ http://imageshack.us/g/1/9863385/ A bilo je opasno druzenje, voznjica i planinarenje!!! Svaka nam cast i celom BJB delu na organizaciji!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 12, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moramo da ponovimo Babinu Reku pod obavezno! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan a da ponovimo penjanje na Ostrvicu?! Carlo vs Ostrvica part two!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 12, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan KK sledece sezone :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Vidim sivog silkana sa Draganom neki dan na brdu i oboje u glas "ko zajeba ovog lika da stavi ovaj auspuh pored onog prirodnog topa sto silkan vec ima, skrnavi nesto vec lepo". Gledam sad slike sa Ostrovice, vidim sivog silkana i zapitam se "E Carlo Carlo pa ko te ovako zajeba, jos si mu i pare dao za to" :zbunjen: u svakom slucaju cestitam na kupovini, i želim mnogo mnogo lepih kilometara P.S. skidaj to bre i zalivadi nekom kome tako nešto treba i kome ce lepo stajati na motoru :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 12, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Silkan je kupljen taka. Imam kuci i original,svidja mi se zvuk, dok je original lepsi naravno. Nego da vidis ti prvo mog silkana pa da caprimo :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 14, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Nesto mi pada na pamet kad vidim ovako lepo vreme jutros. Rumba rece nesto interesantno u Babinoj Reci, tipa uvek Bg, Bg, Bg....Neki uvek dolaze u Bg... Moja ideja je da odemo na kafu u NS, ne mora uvek biti neka voznja, zar ne? Skupimo mi iz Beodrada zapicimo za NS, Skupi se ekipa malo bleja uz kafu, i kuci na rucak? Sta kazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11603 Napisano Novembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4371 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ja garaziran od juce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Novembar 14, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Po ovako lepom vremenu je šteta da se muvamo po gradu. Pogotovu ako još bliže postoji idealno mesto za izlet - Carska bara kod Ečke. Do tamo od BG-a ima oko 65Km a iz NS-a još i manje. Osim kafe, za koji dinar više može se probati i fina čorbica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Novembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odličan predlog Sale! Ja sam od sinoć u "boksu", sedište je odneto kod Bobana. Ako bude kako je rečeno, sledeći utorak - sreda će biti gotovo... U subotu radim ali ako bude nedelja, eto me kolima do Ečke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11603 Napisano Novembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4371 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije ovde mesto ..ali moj Samsung Galaxy S 2 ide na dobos..cisto da se zna. Ostalo na PP. Sefe nemo' me pobrises! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre Alexa sram te bilo za oglas, jel sad i ja treba da kazem da moja kola idu na dobos i onda svi tako u krug? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11603 Napisano Novembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4371 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sve potrebne informacije da bi usao u kategoriju oglasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To bre Alex, neces vise da mi zvizdis, aj ostavi mi ulozak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 15, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Alex, a nisi stavio kvacilo malossi? samo multivar 2000. Jel se isplati njihovo kvacilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 15, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malossi vs J. Costa??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11603 Napisano Novembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4371 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To bre Alex, neces vise da mi zvizdis, aj ostavi mi ulozak Hocu, uzimam S3 ako prodam S2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Krakonja a da pročitaš mejl možda .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...