fanky 1011 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan znaci, samo mi se slika stvorila pred ocima kako Djuxy sisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas ono sto sam trazio ali je priblizno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Posto jesen kuca na vrata, prehlade i sve ostalo komsinica Mica preporucuje sto vise voca i povrca Pa ovde celoga života treba raditi samo za brushaltere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gangnam Style Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 10, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi, da mi je ovo keva, sisao do svoje 18/te Auuuu Djuro pa to sto ti pricas je boles'.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo jedna korisna informacija za beverliste.....postavio je temu u garazu mislim da bi bolje bilo da se prebaci u nas deo....http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86116-beverli-250-i-ostali-iz-familije/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se pre 10 min iz grada,idem uz bulevar i malo pre kluza baja sa desne strane sa sina upali migavac i pun levi,ja idem oko 80 na nekih 30-ak metara iza,kocim iz sve snage,samo cekam udar,hval Bogu zakocio sam,stanem ja pored njega on izbezumljen,jel si me video -nisam jel si me video kad sam ti blicao -nisam on nesto nastavi da prica ja se okrenuh i odoh,kad sam stao malo su mi se trese ruke,nije svejedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 10, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan strasno!!! Ja to dozivim 2 do 3 puta nedeljno u ovom jebenom NS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si stao... Ja sam se u slicnoj situaciji na kosutnjaku islkizao, uspeo da stanem..al mi je motor pao na levu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Octobar 11, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Subota 6.Oktobar, stari puta za NS (hebo me otac što sam tu vozio), negde na potezu između isključenja za Maradik i Čortanovce, isprekidana linija, nailazi mi kolona, blaga krivina u levo i "čovek" koji komotno obilazi kolonu.Već gledam i smešim se šljunku pored puta (bankina), od kočenja slaba vajda. Prošao sam "reltivno" opušteno, valjda su u strahu velike oči, ali zamalo mi je došlo da se okrenem, stignem dotičnog i upitam ga par pitanja..... :( a onda me je lepo otresao izuzetan asfalt kod Karlovaca...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kako da stavim oglas, ali evo stavicu ovde pa ako ima interesenata nek se jave... prodaje drugar novu DANE zimsku jaknu, malo duza broj 52 Uploaded with ImageShack.us jakna je extra , a cena je samo 200eurica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao mi je antistres, pa reko d' izadjem na autoput... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi meni trebao jedan antistres, ako mi cika Rajko zavrsi kofer ja cu jedan dan vikenda da se istresiram do NS-a da Bigi vodi na Index 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lep kofer Fanky, videh ga sinoc u Labu. Aj se dogovorimo jedan dan od nedelje pa da idemo zajedno, meni se drugarica preselila u NS zbog faksa pa hocu da odem od nje dok je jos lepo vreme. Pa se taman vidimo svi zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Octobar 11, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Culle@ jest da nema pravila gde ce te neko iseci ali ja sam toliki strah navukao od grada da to nije normalno, zaobilazim ga u sirokom luku tj idem bas ako moram motorce@ sto je dobra jakna nema sta ali i cena, tesko da ce neko dati 200 jevreja za jaknu ( na Louis.de za te parice jakna, pantalone i rukavice ) Alex@ zemljotres-urnebes-antistres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ali bilo je jače od mene :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda idemo svi coporativno kod drugarice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ali bilo je jače od mene :zdravo: Ne ljutim se ja, znam da boli sto Kymco ne ide tako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Bar mu je tačan cajger 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To jos niko nije dokazao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan GPS ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Alex kad si ti bio sinoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za druge ali meni kada cajger pokazuje 105 kmh na GPS-u je stotka ravno. To i nije velika razlika kako zna biti kod drugih proizvođača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa sigurno kada ti je GPS "hand made by Aprilia" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...