alexanto 4776 Napisano Decembar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Po zimi nam bolje ide vožnja nego kuckanje po tastaturi...kao recimo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Decembar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da vozimo.. Ja sam malopre stigao iz beograda za Moto Deda Mrazova.. Jutros kada sam isao za bg izmedju topole i arandjelovca je bilo -9!!! Izbacicu i neku sliku.. Ali utiske je tesko opisati.. Nije mi zao sto sam jutros poplaveo od hladnoce.. Nase malo onoj deci je bilo mnogoooo.. MAXI pozdrav za sve.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 24, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da vozimo.. Ja sam malopre stigao iz beograda za Moto Deda Mrazova.. Jutros kada sam isao za bg izmedju topole i arandjelovca je bilo -9!!! Izbacicu i neku sliku.. Ali utiske je tesko opisati.. Nije mi zao sto sam jutros poplaveo od hladnoce.. Nase malo onoj deci je bilo mnogoooo.. MAXI pozdrav za sve.. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Auu lave svaka čast i od mene.. Respect.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Decembar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je bilo jutros na putu ka beogradu.. Ovo kada sam slikao bilo je -8! Magla vidite i sami ogromna a put zaledjen kao i ja.. Ljudi koji su prolazili pored mene mislili su da sam .. sto i nije daleko od istine.. A nekima je bilo toliko interesantno deda mraz na motoru da su trazili da usporim da me slikaju.. Deca u kolima pored kojih sam prolazio su imala kez od uva do uva, njima je to bio dozivljaj.. Sve u svemu lepo proveden zaledjeni dan.. MAXI pozdrav 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... bravo matori .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Decembar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Šipi majstore! Ja sam trpeo svega -1. Još da "nabacimo" jednog člana iz Podgorice i Maxi Scooter Club bi imao učesnike svuda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Šipi majstore! Ja sam trpeo svega -1. Još da "nabacimo" jednog člana iz Podgorice i Maxi Scooter Club bi imao učesnike svuda! Sipi,postovanje u svakom pogledu za ovo.... :care: :care: :care: :care: :care: :care ja se nisam usudio jer mi je oprema ne kompletirana.jos kada smo se vracali iz borca(ono preko topole)ja sam se toliko zaledio da je to strashno tako da se bez pantalona nisam usudio...jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednodelni kombinezon za skijanje, ima li neko iskustva da li može da se koristi za vožnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Decembar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pozzzz drugari....sta se radi .....nesto ste se malko uspavali.....ja sam se juce vratio iz Austrije...sa kupljenom full oprememom....sad samo gas .....al pocela tema o Rumuniji......? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 25, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Deda mrazovi svaka vam dala, mnogo ste dobri !!!!! :takoje: + ko kuća od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Decembar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast svima na hrabrosti i na voznji po ovom vremenu :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Decembar 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednodelni kombinezon za skijanje, ima li neko iskustva da li može da se koristi za vožnju? Kad nemas odelo za motor moze da posluzi za prvu pomoc.. Ali bez aktivnog vesa ne preporucujem nikom da po ovako hladnom vremenu seda da se vozi.. Nisam ga imao kada smo isli na ostrvicu ali sam ga kupio odmah posle toga..i mnogo znaci.. Drzi toplotu junacki.. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Decembar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan i ti si odlepio skroz, svaka cast :care: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 30, 2011 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je največi problem kad se malo bolje obučem onak ko međed nemogu više da se popnem na skuter :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Decembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svojoj braći iz bande zvane Maxi Scooter Club i svima koji žele da se pridruže, želim srećnu Novu 2012. godinu !!! Da se siti navozamo, družimo, obiđemo lepe krajolike i da nam se pridruži što više novih drugara !!! U to ime i u ovu čestitku je red metnuti jednu skromnu novogodišnju sličicu... Za moju braću... MAXI pozdrav i MAXI želje svima !!! :zdravo: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 31, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Koleze skuterasi,srecna nova 2012,zelim Vam sve najbolje u predstojecoj godini,mnogo para,srece,zdravlja,novih skutera i puno kilometara pod zadnjicom! (PS:ko se vec nije snasao,zelim mu i ovakvu jednu tetu na zadnjem sedistu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Decembar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan takodje svim kolegama sve najbolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Decembar 31, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje drugari....puno lepih krivina....nadmorskih visina...zelenih dolina....i ženskih oblina....srećna nova godina svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Decembar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Takodje.......sve najbolje u 2012...…… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Decembar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje kolegama u 2012 godini da smo zivi i zdravi i da predjemo puno sigurnih kilometara u narednoj godini ....:care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dragim kolegama želim nove kaiševe, svećice, diskove i pločice u 2012. A ti vodjo daj ovoj levo moj tel. pa da se čujemo posle praznika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Želim Vam sve najbolje u novoj 2012 puno zdravlja ,kilometara na vozilicama i svega onoga što si i sami želite... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 31, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Decembar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svim drugarima sa foruma želim prvo dobro zdravlje, a posle toga i dosta bezbednih kilometara i uživanja u vožnji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...