Titja 5 Napisano Octobar 22, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem AGV Stealth, stara godinu i po dana. M velicina, 2 vizira, postava u super stanju. 130e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 22, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Koji je drugi vizir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koji je drugi vizir? Jedan je obicni, a drugi je zatamljeni. Oba neogrebana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 26, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Posto bi bio obicni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 27, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 130e, dobijas i kacigu i drugi vizir uz njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 27, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, u Markosu ima bez kacige. Ne bih znao sta da radim sa ovom tvojom M velicine. Imam i za sebe i za moju gospu. Nekog treceg nemam nameru da vozikam. I da, citao sam i prvi post u ovoj temi, nema potrebe da mi ponavljas. :mad: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 31, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije fixna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan 30 eura je nov providan vizir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljiljak 9 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je jos aktuelno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije odavno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...