mixa 1036 Napisano Octobar 21, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je bilo šuplje priče, vraćamo se u Canon sektu. Kad me je nazvao čiko iz dostave, srećan kao mladi majmun, ma kao krdo mladih majmuna. ;D Juče je stigao paketić, a u njemu jedan ovakav primjerak: Em što sam ispao iz fazona, em što je maaalčice drugačji nego moje prijašnje sokoćalo, pa će mi trebati vremena za se prešaltam. Dosta masivnije kučište nego kod 350-ke, pa sad onako što se kaže " pune ruke posla". Elem , izgleda da mi je sa prošlim aparatićem u paketu otišla i ona pločica od stativa. Čisto sumnjam da to ima posebno da se uzme, ali eto ne košta me ništa da upitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan O mixailo sretno sretno!!! "Imam ideju da ukradeš ideju pa da platiš pivo uz TBišnjicu " I nemoj više da spavaš, budno oko na opremu UVEK. Koja je pločica ? koji stativ je u pitanju? Manfrotto - Refot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 21, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Fala ti ga. Pivce, pa ti dobro znaš da ko i kolega Crnomrljić prezirem alkohol. NIkakav problem, jedva čekam. Ma onaj obični Hamin, nisam ja profi kao neki. Ko ga šiša, uzeću drugi, ionako je 20 evrića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Batali više te kutije, kupuj motor!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Octobar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...mogao je za te pare već dva da kupi ;D Čestitam na novom alatu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 21, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Batali više te kutije, kupuj motor!!! ;D Ovo je poklon od ujaka za diplomu. Čim pripravnik stane na noge, uzimam sokoćalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan (Jes' da nije Nikon... ;D ;D ali) U zdravlju ga koristio i dobro te sluzio (bar priblizno kao Nikon ;D ;D)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Batali više te kutije, kupuj motor!!! ;D Ovo je poklon od ujaka za diplomu. Čim pripravnik stane na noge, uzimam sokoćalo. Pravi ujko, al pravi i student! Cestitam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 21, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd napravi pet neke slike..kao one iz Trebinja... Cekamo da te vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_kladovo 2 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: xt1200ze Prijavi odgovor kao problematičan cestitam... p.s za te male stative nema da se kupi posebno... za ove pro vec postoje... a i to sto kazes jeftini su, po 10-20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2071 Napisano Octobar 31, 2010 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E tebi stvarno ne vredi govoriti. Kad ces se malo dozvati pameti. Nisi video oglas od pre negde da prodajem NIKON? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Novembar 1, 2010 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došo nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...