Daki 302 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja ga našo uživo: http://www.jurnalul.ro/webcam/balea-lac-transfagarasan-170.html Lepo, bre, vreme. Nema magle, nema kise... Moglo bi da se proba ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 21, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Za voznju samo reci hvale. Ako moze ruta,da li ste se vracali istim putem ili ste kruzili? Moze i rute onih koju su vozili ovaj deo... Hvala imas 2 moja putopisa sa detaljnim rutama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Bravo čika Kure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Komadante, dobro je samo da mi se zucko nije nazimio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bio prosle godine. Ali jula.Extra priroda. Mada mi se svidjaju i prizori sa snegom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja i bmw smo ove godine bili gore. Stvarno je krasno. Btw meni je Garmin pokazao 2200mnm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put kad budeš planirao sličnu turu, pusti SMS....nisam kužan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan bravo , šta drugo da kažem!!! mene interesuje , kada se obično otvara ovaj prelaz , kojeg meseca . druge godine 23.04.2011--30.04. prolazim kroz romunjsko u tursko , pa me interesuje , da li je možda tada več otvoren ili je bolje , da idem preko srbije ---znam neko , če da kaže ne znam kakvo vreme če tada biti ali statističku!! lp milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Novembar 29, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U to vreme je jos uvek zatvoren...nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 29, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan bravo , šta drugo da kažem!!! mene interesuje , kada se obično otvara ovaj prelaz , kojeg meseca . druge godine 23.04.2011--30.04. prolazim kroz romunjsko u tursko , pa me interesuje , da li je možda tada več otvoren ili je bolje , da idem preko srbije ---znam neko , če da kaže ne znam kakvo vreme če tada biti ali statističku!! lp milan Transfagarasan je pod snegom... debelim, od metar mozda i dva, sve negde do polovine juna i zatvoren. Cak i da je otvoren, u junu mozes ocekivati da vozis kroz oblake ili maglu i dobru kisu sa vidljivosti od 3-4 metra. Ako je zima bas jaka onda i do kraja juna. Najbolje vreme za prelazak preko prevoja su jul i avgust... pa najdalje negde do 4-5 septembra ali vec krajem avgusta i prvih dana septembra je opet kisovito i maglovito, a moze da bude i ozbiljnog snega. 2007 - 30 maj... dosli do trecine puta i dalje se nije moglo ... preko 2 metra ledenog zida nas je docekalo posle 2-3 sata voznje po kisi i magli... vratili smo se nazad Pre dve godine smo mi sa Transfagarasana sisli 2.septembra po prelepom suncanom, toplom danu. 4. septembra su helikopterima izvlacili zaglavljene turiste koji su ostali da kampuju... zavejalo!!! Ove godine smo 4septembra presli preko po lepom suncanom, ali hladnjikavom danu. Snega je bilo nekoliko dana ranije, i ako pogledas moj zadnji putopis videces slike... snega koliko volis, samo su putevi ocisceni Karpati su cudna planina i nimalo naivno mesto. Ne preporucujem da se upucujete gore osim u ta dva meseca leti. Ako i odete van ta dva meseca, nikako nemojte kampovati kore zato sto vas moze zavejati. Ova ekipa je imala srecu u oktobru... ova godina je bila malo blaza i put je bio dugo prohodan i otvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan quasaar , primam na znanje i hvala , kada dođeš u sloveniju me obavezno kontaktiraj!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...