vedza 9 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko da stegnem šarafe glave motora,od pegasa 650 ie?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Octobar 18, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Onako kako kaze manual...NIKAKO drugacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedza 9 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan ovaj manual imam i ja,i ne kaze nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Octobar 18, 2010 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to user ili service manual? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedza 9 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan service.nasao sam na forumu aprilije, 5,5 kgm...eto ako kome zatreba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Octobar 19, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo je iz Service Manuala...i pise srafovi na agregatu M10x110 i M10x95 da se stezu na 50 Nm...ali ok, jos 0,5 Nm nece mu skoditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...