Nix 27 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelj hoce da kupi sinu motor do 50cmm, ali klinac hoce neki sportski. gledao sam nege motore, ali su bas na ceni. pokusao sam da nadjem nekog kineza, sportskog, ali nisam nasao. ako neko zna neki, nek se javi... hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Спортски у смислу да није ендуро/супермотард? Мислим да нема код нас нешто такво... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan bas to... na fazon aprilie rs50. posto su aprilie, yamahe i derbi (to je sto sam nasao od 50ccm), bas na ceni, rekao mi je covek da bi uzeo i nekog kineza takvog, ali nisam uspeo da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na fazon malog R-a? Takvo nesto jos nisu uvezli. Imam gomila copera, endura i SM-ova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan ima sportski motor od 200 ili 250ccm i mislimda kosta oko 800evra nov.moram da nadjem broj od coveka pa ti javim ako si zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Време скутера - шта се може... Видим да у Немачкој продају... "нешто" кинеско за 919 евра, па ко би да се баци у акцију... http://www.best-scooter.de/picture/xt50/18/SDC10442.JPG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan znaci nista od sportista kod nas... @ratko nema potrebe, jer mu treba 50ccm, sin mu ima 17 godina... hvala vam u svakom slucaju ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Octobar 17, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan @Dzambo aj mi reci koja je marka i model, pa cu pitati coveka da li bi nesto i ovako mozda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Octobar 17, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj vise, bio je u kombinaciji jedan od faktora. ;D evo link uvoznika, mada je mnogo bolje juriti polovan, jer su osetno jeftiniji. U sustini je to mali sportski motor, na bazu sqta od 50cc. http://www.minelimoto.com/LK50GY-3.html Ispravka: skuter od 50cc koji izgleda kao sportski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 17, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ovo gore je, kopija gilere dna, klasika, agregat od skutera, vario prenos. Ako je za pocetnika, sta fali i apn-u, ima menjac ide dovoljno za pocetak i jeftino odrzavanje, bolje od kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan @Damir91 znam i ja isto to, ali sta ces... klinac se nalozio na kao zujalice i nema sanse da ga odgovoris ili posavetujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Octobar 17, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti je ovo pravi izbor. samo nadji polovan, jer je nov nerealno skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam imao derbija GPR 50racing,sada znam jednog decka koji vozi isti derbi samo malo stariji model,moj je bio 2004,a njegov 99mislim..prodaje ga sada,mislim da bi ga dao za 1000eura ako se ne varam,mozda i manje..pa ako si zainteresovan javi se,odlican motor za pocetnika,ja sam ga vozio bio i bez ikakvog kvara sam se navozao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sa 17 godina moze da polaze za A kategoriju i da vozi nesto do 125ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sa 16 godina. Ajde? Al on nema 16 nego 17.. Mislis da ce da ga puste? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo gore je, kopija gilere dna, klasika, agregat od skutera, vario prenos. Ako je za pocetnika, sta fali i apn-u, ima menjac ide dovoljno za pocetak i jeftino odrzavanje, bolje od kineza. Njemu treba picolovac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 18, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Derbi GPR50 stvarno lepo izgleda za motor od 50cc. Nov je stvarno skup, ali mogu da se nadju polovni za ok cifru. evo i slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 18, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ovo gore je, kopija gilere dna, klasika, agregat od skutera, vario prenos. Ako je za pocetnika, sta fali i apn-u, ima menjac ide dovoljno za pocetak i jeftino odrzavanje, bolje od kineza. Njemu treba picolovac ;D E ako je zbog zenski, onda cale ima da resi kesu...sta se stiso za kineze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako,derbi je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Видим помињу овде малог (50 цм3) "Кинроуда", али не знам да ли фирма уопште ради: http://www.dijalog.info/dijalog%20vesti.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 19, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Видим помињу овде малог (50 цм3) "Кинроуда", али не знам да ли фирма уопште ради: http://www.dijalog.info/dijalog%20vesti.html Firma Dijalog iz Novog Sada vise ne radi. Jedino da nabavi preko nekog drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ma druze kakvi kinezi,neces moci to nikad da prodas posle,ne vredi da dajes pare.. ;D Uzmi ti nekog derbia,mogu ja da ti pomognem u vezi tog motorcica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...