miloshenda 566 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo sam nabasao na internetu - u pitanju je stara knjiga koja je pripadala ediciji ''Bubamara'' (nemojte se smejati ) i bila je jedna od knjiga koje su zamišljene da uvedu klince u svet tehnike. Knjiga ''Kako radi motocikl'' na vrlo jednostavan i precizan način objašnjava osnove rada motocikla i sve to prati izvrsnim ilustracijama, tako da može biti jako korisna i onima koji nisu više ''klinci'' ali su početnici (poput mene) u svetu motociklizma. Uostalom, možda vas privuče i činjenica da je knjiga preporučena od strane uglednog člana BJB-a, gos'n Štampara, kao nezaobilazno štivo svakog motocikliste ;D Knjigu možete skinuti ovde http://rapidshare.com/files/425409673/kako-radi-motocikl.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 16, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pu,ja imam papirni primerak ;D ;D ;D to jest pravu knjigu, Motorcikli izdate od tehnicke knjige 91god,,od zorana radisavljevica.. predpostavljam slicna knjiga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Octobar 16, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Sad imam el. izdanje, hvala miloshenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 16, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si se setio, skinucu, pogledacu EDIT: Ej super je knjizica, bas onako uporsceno, maltene za debile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam stampano izdanje, knjiga je OK. , jedino sto su samo preveli originalno Englesko izdanje, pa je tako na jednoj slici gde se objasnjavaju delovi motorcikla, obelezeno da je poluga menjaca sa desne strane sto moze klince da dovede u zabludu . Dobro je to obelezeno, jer je u pitanju stari " Triumph ", ali danas vecina motora ima menjac sa leve strane motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 18, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Da li knjiga moze opet negde da se skine ili nabavi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...