Arrow 31 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Skoro sve sam procesljao ali ovakav motor nisam nasao ovde ni opisan ni predstavljen. Danas sam isao sa jednim drugarom da mu pomognem kao inzenjer fizike (da prevezemo neke keramicke plocice do njega), a pored prodavnice bila prodavnica motora. I ja svratim da vidim jel ima nesto zanimljivo, kad ono... IMA! Kineski chopper, bele boje, veliki lep i masivan, 350ccm, dupli disk napred, singl dsk pozadi kocnice... ne pogledah jel vodeno hladjenje. Pitah za cenu, kazu oko 3400 eura. Auuu... Al se vidi da je klasa bolii od drugih. Zna li neko nesto vise o tom modelu? Radnja gde sam bio je "Moto Boske" u Rusnju, a sutra cu da ih pozovem da pitam za tacan model tog chopper-a pa da postavim i koju sliku sa neta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да није овакав? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Siroka zadnja guma, sediste i kocnice... mislim da jeste! Kakvi su utisci? Jel vec ima neki review? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ne bas male cene malo ih je prodato. Serviser u Sprintu ima jednog. Kaze da ide kao nevreme, 150 bez problema. Dosta stvari koje na Spyderu nisu dobre ovde su doradjene. Na primer prednja viljuska. Spyder je za tak tip motora vise nego stabilan, upada u krivine lepo, lepo drzi ali problem nastaje kada treba izaci iz krivine, isto i za voznju pri malim brzinama i polukruzno okretanje. Ovde je to ispravljeno i plus ima nekih kvalitetnijih komponenti. Po meni ne vredi toliko, preterana cena zato stonema konkurenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima ikakve logike u ovome sto cu reci ona ce mozda tako i biti: Sad je cirka 3400 eura, za sledecu sezonu nadam se 2700 a za drugu sezonu kad meni bude realnost nov bajk, vec oko 2000. E to vec greje mastu Kad ja nisam ocekivao ni prodavnicu motora tamo gde sam isao ni ovakav motor, pa nisam ni poneo fotoaparat. Zna li neko pod kojim imenima se prodaje ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Daytona 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zille Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Octobar 16, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Motor dosta dobro ide i lepo izgleda a cena previsoka jos prosle godine se prodavao po istoj ceni tako da nije ni malo pala za gpdinu dana,drugar mi je serviser za sprint pa sam ga vozio malo dok nije izletelo crevo sa hladnjaka i sav antifriz mi se zabio ispod jet kacige bio sam crven 15 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Preeeeeeskupo... Za 3500e moze da se kupi Kawasaki EN 500c koji je 2003+ godiste a ima 500ccm (ista reg) ide mnogo bolje a o kvalitetu da ne govorim. Mada da izgleda dobro, IZGLEDA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Previsoka cena za Kineza male snage. Za 3500 mozes kupiti Hondu Shadow 600ccm u savrsenom stanju ili jos mladju Yamahu Dragstar 250cc 03-04 godiste : oba su neuporedivo bolja od Daytone. Ne kazem da je Daytona los motocikl....naprotiv.....samo cena ne opravdava kvalitet. Kao sto **ZEKA** kaze......izvuklo mu se crevo hladnjaka........tako nesto se NE SME DESAVATI na novom motociklu koji si platio 3500e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto ti se ne bi desilo ni na starom 20 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Octobar 17, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto ti se ne bi desilo ni na starom 20 godina... Pas na starom 20 godina nebi zato sto nisu ni postojali ovi motori Ne kazem da je zbog kvaliteta motora mozda su u servisu slabo zategli selnu na crevu,al jos uvek pamtim osecaj vrelog antifriza u nosu i ustima .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U jbt..... zlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto ti se ne bi desilo ni na starom 20 godina... Ne bi zato sto bi se za tih 20 godina neko setio da pritegne selnu. Mada lako moze da se desi da pukne crevo. Problem je u losem nultom servisu, nije krivica motora neodgovornost prodavaca/servisera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjaz.milos 3 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Daytona je na nekim fotkama single seat...a na nekim ima i za putnika,nije mi najjasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto ti se ne bi desilo ni na starom 20 godina... Ne bi zato sto bi se za tih 20 godina neko setio da pritegne selnu. Mada lako moze da se desi da pukne crevo. Problem je u losem nultom servisu, nije krivica motora neodgovornost prodavaca/servisera. Sta god da je odgovor, slozices se da je nedopustivo. A sto se tice creva i ostalih zezancija, eto ja imam motor 91 godiste i da kucnem u drvo...nikakvih problema ! Ali dobro to je Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavke 49 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki LS650 Prijavi odgovor kao problematičan Letos sam bio do sprintove prodavnice u subotici, i razgledao ovu dajtonu i raptora. Na ramu i na zavarima ima hrdje, cak i na motoru koji je izlozen unutra, ili su ga ugurali unutra kad su videli da hrdja. Pitao sam ih zasto ima hrdje a nov motor. Kazu da je to jer su napolju izlozeni i kad kisa pada. Pitam ih dali mogu da upalim dajtonu napolju da cujem kako radi motor. Kazu da ne moze jer nije sve sastavljeno kako valja, pa ne moze da upali. Pa kako onda misle da prodaju nekome ako ne moze ni da se upali prilikom razgledanja. Tako da ovo za crevo iz hladnjaka mi se cini da je nemarnost oko 0-tog servisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Olaksavajuca okolnost je da najlosije primerke stavljaju u prodavnice, a isporucuju normalne kada se pazare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma verujte na mene je taj motor ostavio utisak kada sam ga video. Nije bilo hrdje nigde, jeste da nije ispoliran i ima dosta prasine na njemu (stoji im sigurno vec neko vreme) a i na cajgeru je bilo nekih 40-tak km napravljenih, znaci neko ga je probao. Dal je kisnuo ili ne, ne znam, ali na oko - lep je. Da li bih ga kupio? Za 1500-1600 eura mozda i bih, za 3400 ))LOL ma jok hvala vam... verujem da je u nabavci cirka 900$. Imam interesantno vidjenje tih cena, ali cu se o tome izjasniti u drugom topic-u... posto ja motor jos nisam kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...