Srki Coyote 136 Napisano Octobar 22, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Mora da prodje minimum tri meseca,radim u zdravstvu tako da je informacija legitimna nadam se da nisam okasnio za akciju ako jesam racunajte na mene sledeci put,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Mora da prodje minimum tri meseca,radim u zdravstvu tako da je informacija legitimna nadam se da nisam okasnio za akciju ako jesam racunajte na mene sledeci put,pozz Nisi okasnio,svi koji hoce da dodju-sutra ujutru oko deset do devet kod Alternative. Ko ne zna gde je to 0641316702,moj broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ko iz Beograda aman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Octobar 22, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan ima iz panceva ako hoces ujutro da se nadjemo na zrenjaninskom putu,pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Važi, na pp dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Octobar 24, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bio, dao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Octobar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan akcija dobrovoljnog davanja krvi je uspesno odrzana mislim da je po nekim nezvanicnim informacijama prikupljeno 14 litara a davalaca je bilo oko 40 naki su odbijeni zbog pritiska i slicnih problema hvala svima koji su se odazvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je akcija prošla više nego uspešno! Posebno priznanje Đunti, koji je po onoj zimi sam došao iz Bg, i Caji iz Bečeja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da budemo prezadovoljni akcijom i odazivom ljudi. Hvala svima i svaka vam cast! Pokazali smo primer drugima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Octobar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnjao da će uspeti, svaka čast Zrenjaninci! Na žalost, zbog tog nekog virusa ne radi ni Laboratorija u Višnjičkoj koliko smo sva trojica prehlađeni, tako da mi je žao što se nisam smeo usuditi da odem do Zr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Octobar 26, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je akcija prošla više nego uspešno! Posebno priznanje Đunti, koji je po onoj zimi sam došao iz Bg, i Caji iz Bečeja. Moj dolazak je minoran, da ne prigovaram svojim sugrađanima. Obaveza prema svim davaocima koji su dolazili na DDK u Beograd, zahvalnost predobrom domaćinskom prijemu na kursu dobre vožnje, Miši pogotovu, lično prijateljevanje sa doktor Zoltan Lazarom iz zrenjaninske bolnice, nije moto priča, te jedna normalna preko potrebna solidarnost i na kraju moje godine koje bi trebalo da služe kao primer. Mnogo lep prijem, deleko više od zasluženog. Lepa i opuštena atmosfera ko uvek u Zrenjaninu. Jedino ostadoh bez bureka, a Miša dužan još od neke tamo teme. No biće prilike, nadam se tepsiji kad se vrati sa putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Octobar 26, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim novo iskustvo za mene i baš mi je drago što sam učestvovao u ovoj akciji.Sada kada gledam kroz prozor mislim da nas je vreme doosta dobro poslužilo,a na hladno jutro se brzo zaboravi kada ste sa ekipom iz Zrenjanina. <script src='http://cdn.bjbikers.com/images/imported/hJ/gK6KI_?i=73226168916719787442100.jpg' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> Pozdrav do sledećeg viđenja! CAJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...