Srdjan011 0 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li neko nosi naochari ispod kacige,da li to smeta,zhulja ili bilo shta slichno? Sorry ako je glupo pitanje.Kratkovid sam,a kada budem vozio nema sanse da ne nosim ni kacigu ni naochari. Kaciga bi bila integralka.Poshto se slabo razumem,nemojte mi zameriti.Koliko sam zakljuchio one se bezbednije od flip-up kaciga ali je vrucje u njima,nisu komotne? ispravite me ako greshim :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Samo nadji neki flexibilniji okvir da mozes da ih lepo namestis kad stavis kazigu i vozi. Vozili ljudi i trke sa naocarima, a voze se isa naocarima za sunce skoro svi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 3, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo nadji neki flexibilniji okvir da mozes da ih lepo namestis kad stavis kazigu i vozi. Vozili ljudi i trke sa naocarima' date=' a voze se isa naocarima za sunce skoro svi.[/quote'] Upravo tako! Uzan ram za naoèare ili malko šira kaciga i teraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 3, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ja njih nosim stalno (za sunce). Izaberi komotniju, da te ne žulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam duplo sakat - kratkovid i smeta mi jako svetlo. Nosim soèiva, i naoèare za sunce ispod full kacige. Nemam problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim naocare za sunce s dioptrijom danju, a nochu obicne (isto kratkovid) nemam nikakvih problema. Stavis kacigu pa onda namestish naocare (obrnuto kod skidanja-prvo cvike pa kaciga), samo je bitno da nemaju zavrnuto iza usiju vec da su sto ravnije... Jedini je problem kad je hladno napolju, pa se na semaforu zamagle i naocare i vizir. Doduse ja sam sklon znojenju.... pozdrav edit: sociva ti ne bih preporucio, da ti ih vetar ne pomeri kad je dignut vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan duke meka sociva ne moze, ja sam vozio sa flip upom i nisam imao problema,sa mojima cak i ronim i shta oces, a vo sto pomenuse kolege ravne cvike nazad stavish kacigu ubacish ih i nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan duke meka sociva ne moze' date=' ja sam vozio sa flip upom i nisam imao problema,sa mojima cak i ronim i shta oces, [/quote']Da moguce, ja zbog komlikovane dioptrije nisam mogao meka da nosim vec polu tvrda. I imao sam problema s vetrom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ja izuzetak ( ili mi je kaciga junk ) , ali meni su usi otpadale posle 7-8 sati voznje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 35 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nosim polutvrda (GP) soèiva veæ deceniju i kusur. Da li što sam se srodio sa njima ili šta, ali nemam nikakvih problema sa vožnjom motora. Naravno, dignut vizir i prašina su recept za najgore muke. Sa naoèarima nisam pokušavao da vozim, ali vidim da je to napolju nešto najnormalnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 4, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan i ja vozim bez problema dakle kao sto su vec kolege rekli,stavis cvikere pa kacigu,kada skidas suprotno,jeste malo smaranje a li sto je najbitnije vidis jasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 14, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini je problem kad je hladno napolju' date=' pa se na semaforu zamagle i naocare i vizir. Doduse ja sam sklon znojenju....pozdrav[/quote'] Drug ima naocare koje se ne magle i vizir koji takodje ne magli samo se stvore kapljice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan bertoni ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...