goran-sm 131 Napisano Octobar 9, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao ljubitelj motocikala svih vrsta, oblika, boja, namena,...voleo bih da posedujem sve. Nikad nisam skuter smatrao manje atraktivnim ili inferiornim u odnosu na "velike točkove" pa tako googlajući natrčah na zanimljive kreacije umetnika iz Japana. Pošto nisam baš vičan literarnom izrazu, prepustiću da slike govore. Uživajte http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Custom%20Bikes/extreme_custom_scooters.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Octobar 9, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakvi su putevi u Japanu, ali izgledaju kao da ne bi izdrzali ni jedan dan u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Octobar 9, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6011 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To je odgovor na custom bikes, ono tipa "kad mogu oni, možemo i mi".Upotrebna vrednost i jednih i drugih je nikakva a pošto ja mnogo zdravo voleem da se vozikam, nisam ljubitelj custom bike-ova pa tako ni custom scootera. To je ipak samo za gledanje. Poštujem odluku da se to nekome sviđa a evidentno je da je u njih uložen ogroman trud.A svaki trud treba pohvaliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan japanci su ludi za hondom zoomer koja moze da se kastomajzuje do kraja evo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Octobar 9, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko pronasao sistem koji spusta i dize te njihove low ride scooter-e? Ako jeste daj link! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...