panta_kg 687 Napisano Octobar 6, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi dekl radilice odnosno poklopa lanca uljne pumpe za beverly200ccm.dekli se nalazi sa strane varijatora.ima dve vrste jedan je sa srafovima kao moj i jedan se samo navlaci(njega ima po radnjama).meni treba sa srafovima i izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 8, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi dekl radilice odnosno poklopa lanca uljne pumpe za beverly200ccm.dekli se nalazi sa strane varijatora.ima dve vrste jedan je sa srafovima kao moj i jedan se samo navlaci(njega ima po radnjama).meni treba sa srafovima i izgleda ovako: anybody Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...