Djole 11 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Sam naslov kaze karike za Hondu XL600 nove neraspakovane,mislim da je za oko '87. godista za sve informacije zovite 0649226139 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Продајем мотор за те карике, па ако те занима... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ovo ostalo drugu pa resio da ih se ratosilja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balsha 0 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Care, koliko su ti karike, meni bi bash neshto trebale )) Imamo xl600 '88god. sa el. startrom, pa aj ako ti nije muka da pitash druga koja je, sa el. starterom ili bez!!! Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan E,pozovi drugara ili mu pusti poruku,odgovorice ti sigurno,nisam ga video par dana ima obaveza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje,cena 40 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...