SpaVe 813 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Кацига је ношена свега три пута и као нова је. Шкољка је израђена од неког хипер-сега-мега фибергласа који увелико надмашује својства трокопизитних материјала. Тестирана је на вертикални пад 3 кг тешког шиљка са видине од 3 метра. Европски стандарди не захтевају пад с толике висине. Унутрашњост је израђена из једног дела различите густине, а не из више компоненти као што је уобичајено. Такав распоред омогућава максималну заштиту на местима која су најчешће угрожена при падовима. Hyper Ridge је карактеристика која се односи на посебна ојачања при дну шкољке и око вентилационих отвора. Усисник на бради је подесив на горе и на доле. Новост на овом Араљи моделу су два мала усисника на самом визиру који су спас у најврелијим данима. Уз визир долази и пинлок (pinlock) који спречава магљење. Ко не воли пинлок може и да га скине јер визир може да се остави на последњем "зубу" и спречи магљење, а ту је и усисник на бради који у положају на горе такође доприноси одмагљивању визира. Улошци на образима се ваде, а остатак унутрашњости је потпуно перива. FSS - Free Flow System је систем усмеравања ваздуха испод кациге како би се смањила турбуленција и бука. Због те карактеристике, поклопци механизма визира су интегрисани у кацигу и није их потребно скидати како би се скинуо визир (LRS - Lever Release System). Ово је јако захвална ствар за оне који често мењају тамнији и "обичан" визир. Величина: S (54-55) Цена: 300 евра Све додатне информације на ПП. Пеђа Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 5, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evil and upside down kako dobro izgleda kaciga.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Kume! Sve na bubanj? ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 5, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Au...kakva je! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto je suviše mala za mene.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 6, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo me i ja glavat, cvilim. druze, sori za off 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Жао ми је што не можете да смањите главе јер сам правом купцу спреман да умањим цену! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za kacigu, nosio sam je par meseci, i svaka druga posle nje dodje ko serpa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 7, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za kacigu, nosio sam je par meseci, i svaka druga posle nje dodje ko serpa. Pa sta onda-kao "nova, jedva 3 puta nosena"...a ovaj je drljao i gulio 3 meseca..? Nije u redu! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za kacigu, nosio sam je par meseci, i svaka druga posle nje dodje ko serpa. Pa sta onda-kao "nova, jedva 3 puta nosena"...a ovaj je drljao i gulio 3 meseca..? Nije u redu! ;D ne off-uj nego da chastish za zver ;D ...izvini spave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Само ви уживајте! Мој оглас је слободна зона за све људе! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za kacigu, nosio sam je par meseci, i svaka druga posle nje dodje ko serpa. Pa sta onda-kao "nova, jedva 3 puta nosena"...a ovaj je drljao i gulio 3 meseca..? Nije u redu! ;D ne off-uj nego da chastish za zver ;D ...izvini spave kad je gazda vec dozvolio... stvarno yomane, sine, sta je bre ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za kacigu, nosio sam je par meseci, i svaka druga posle nje dodje ko serpa. Pa sta onda-kao "nova, jedva 3 puta nosena"...a ovaj je drljao i gulio 3 meseca..? Nije u redu! ;D ne off-uj nego da chastish za zver ;D ...izvini spave kad je gazda vec dozvolio... stvarno yomane, sine, sta je bre ovo? ovo sto SpaVe prodaje je do 00 kaciga, a ovo kod YO-bmw-mana nemam pojima neki krs.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 8, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo reseNIja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Evo reseNIja! ti da si neki kupio bi kacigu, a ne sa onom serpom da vozis BMW ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 8, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Odakle mi tolicka glava.....jesi normalan! Kupi ti za ribu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 8, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan moja zena ima s1 schubert, pa me zanima da li te zanima neko djoranje & doplata? i njena je nosena toliko da moze da prodje kao nova. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3355 Napisano Octobar 8, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi je uzeo odmah ali mozda ima neka mikro pukotina :o ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Odakle mi tolicka glava.....jesi normalan! Kupi ti za ribu! pa sta ako malo steze, za lepotu moras da trpis ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan moja zena ima s1 schubert, pa me zanima da li te zanima neko djoranje & doplata? i njena je nosena toliko da moze da prodje kao nova. Хвала на понуди, али ми није интересантна таква замена... Ja bi je uzeo odmah ali mozda ima neka mikro pukotina :o ;D Ево можемо да је однесемо на институт да је провере! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Телефон: 063.654.232 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ево нека буде дупло јефтинија од нове, а готово да је нова - 280 евра! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan А 270 евра? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Горану Тинију мала за мало! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Без ценкања 260 са ценкањем 250 и то би била задња цена! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...