Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem Yamahu R6

Recommended Posts

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Posto planiram sledece godine za trke da promenim firmu trazim Yamahu R6 da kupim.

Godiste 2008 i mladje.

Motor moze biti i havarisan a moze biti i neki koji je skinut sa trka i moze biti jos svasta nesto  ;D.

Ako neko ima nesto tako ili zna nekoga ko ima ponudu mozete ostaviti ovde, na PP ili na 065/8230-921.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Ne znam zasto, ali ja misim da je bolja za trke.

A i sa Kawasakijem sam uvek imao nekih problema, prvo sa prvim, posle sa drugim, imao sam i onda kada mi je otisao agregat i otkud znam... :/ Juce na trci smo se ja i Paun vozili svo vreme tocak uz tocak i on mi kaze da njegov motor ide isto kao moj i da ne moze da me stigne na pravcu ali ja kad sednem na njegov motor pa posle sednem na moj osetim razliku a cim se oseti znaci da nije bas mala. Mozda je to samo zato sto moj nema nista od opreme ali otkud znam... Ko zna, mozda se i predomislim pa i ostanem na njemu ako ga ne prodam.  ;D

• Drug član, 2317 postova

Veruj mi da je tvoja kawa ludilo.

U bataji sam ti samo na kocenju prilazio, na pravcu nista.

A moja kawa je 2005 i ima  full akrapovica, Power Commander, filter i jos par sitnica. koliko sam shvatio tvoja je seriska. promeni top, po meni mozes i kod roberta nek iskopira akrapa, prenos a visak novca koji bi bacio na yamahu ljuljni u ogibljenje i gume.

To bi ja uradio.

• Zainteresovan, 582 postova

Nisam vozio noviju Yamahu, ali sam vozio kawu kao tvoju.. Ta kawa zakiva kako ide, to sam ti vec rekao... Jedino sto meni ta kawa nije "sela" na prvu loptu kad sam je vozio... Jeste da je u malim obrtajima mrtva, ali ne verujem da je yamaha nista bolja u donjem rezimu...

Sto se tice snage, ono sto sam video, na pravcima ti niko ne prilazi... Cak mislim da i nekima fino bezis... E sad, mozda je to samo na oko...  :-\

Mislim da ovo sto ti kaze ares je prava stvar... Linija auspuha, ogibljenje, power com, i mislim da ce kawa da bude opasna!

Mislim da to da li stize na pravcu ili ne zavisi od putanje kroz krivinu i nacina izlaska iz nje i kada se zavrne gas, mozda ranije ispravim motor i zavrnem gas pa ti zato izgleda kako bezim mada moguce da gresim, to bi pre mogao da zna Ares, ipak on dosta duze vozi trke.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja