Gasho 5 Napisano Maj 3, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Brišem temu ako se ne pojavi u najskorije vrijeme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da,da....chak sam i ja imao konobaricu!!! Chak dve! :evil: Dakle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za obe ture!!! Jedina zamerka je sto ste prosli kroz Valjevo a da se ne javite :cry: ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Duke' date=' Huski i ja zaostajali uglavnom, ali uzivali u dobroj voznji [/quote'] Mina tebi svaka cast. Posle ispravljana krivine od strane chupavog i kad se videlo da je sve ok. Manijaci su odjurili, a ti ostala i u nasem ritmu nastavila dalje! Chupavom je to znacilo, siguran sam. :-) A o munjevitom reagovanju i podizanju huskija sa zemlje pre nego je do kraja i pao, da ne govorim. Momci iz interventne bi mogli dosta da nauce od tebe ;-) Jos prosle godine (posle nekoliko uspesnih akcija pod sifrom "retrovizor") sam ja pisao - Govori tiho i vozi se s` Minom! :-D pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' a gde je KONOBARICA ???[/quote']jbg momci. Mikka je organizaovao konobarici seshn za sledeci broj PlayBoy-a i dok to ne izadje ne smemo pokazivati druge fotografije doticne! Mada moram da skrenem paznju i da se Cure zadrzao duze od nas u razgovoru s njom i da joj je pruzao nekih 50e, ako sam dobro video (a jesam).... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eve vam konobarica ! 'ebala vas konobarica ! ce' da izginemo zbog konobaricu !!! :evil: Xe xe ! inace ima svaki drugi zub i oko 120kg !:shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...inace ima svaki drugi zub i oko 120kg !:shock: ... To je skroz u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...inace ima svaki drugi zub i oko 120kg !:shock: ... To je skroz u redu Ti da cutis, neces dobiti aparat ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...inace ima svaki drugi zub i oko 120kg !:shock: ... To je skroz u redu Ti da cutis' date=' neces dobiti aparat ! :mrgreen:[/quote'] :-# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...inace ima svaki drugi zub i oko 120kg !:shock: ... To je skroz u redu A sta ce joj zubi, onda mora stalno da ide kod zubara....I ja imam 120 kg i jel mi fali nesto ? Samo doprinosi stabilnosti na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam 120 kg i jel mi fali nesto ? Samo doprinosi stabilnosti na motoru. GS ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Covek bi pomislio da ovi mrshavci imaju nesto protiv ljudi od 120 kila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad rastavlja fajt u kafani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam 120 kg i jel mi fali nesto ? Samo doprinosi stabilnosti na motoru. GS ! :mrgreen: I malo shushtavih zelenih papirica na kojima pise da veruju u Boga..... A za sliku profi kritika, ajde sto si joj odsekao glavu, al sto odsece onu vecu vesalicu ??? Stvarno nema smisla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 4, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto tek sada vidim Vase slike i sto ranije nisam saznao za Vasu turu!Naime u to vreme sam bio u D.Milanovcu,imam tamo stan i vikendicu,sa prelepim pogledom,rado bih bio vas domacin,pogotovo sto sada vidim da je bilo ljudi koji rade u Avangardi,sa kojom izdavacka kuca u kojoj ja radim saradjuje-Kreativni centar,ali bice prilika nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 4, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Duke' date=' Huski i ja zaostajali uglavnom, ali uzivali u dobroj voznji [/quote'] Mina tebi svaka cast. Posle ispravljana krivine od strane chupavog i kad se videlo da je sve ok. Manijaci su odjurili, a ti ostala i u nasem ritmu nastavila dalje! Chupavom je to znacilo, siguran sam. :-) A o munjevitom reagovanju i podizanju huskija sa zemlje pre nego je do kraja i pao, da ne govorim. Momci iz interventne bi mogli dosta da nauce od tebe ;-) Jos prosle godine (posle nekoliko uspesnih akcija pod sifrom "retrovizor") sam ja pisao - Govori tiho i vozi se s` Minom! :-D pozdrav Sad si me :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan off: pogotovo sto sada vidim da je bilo ljudi koji rade u Avangardi' date='sa kojom izdavacka kuca u kojoj ja radim saradjuje-Kreativni centar[/quote']citam ovo a Ugljesha ulazi u firmu... zona sumraka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Sad si me :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Maj 4, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga citam ovo i nerviram se. Kaze mi Cure sinoc da pogledam slike od praznicne voznje, bolje da nije. Treb'o i ja da idem i konacno da upoznam i ostale ali nisam bio tu za praznike. Duka, mi se upoznali pred vikend, ja bio iz Agrosave po filmove na XTX-u ko Curetovom samo sivi... Nadam se da cemo sledeci put zajedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 4, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces kada smo kreativni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga citam ovo i nerviram se. Kaze mi Cure sinoc da pogledam slike od praznicne voznje' date=' bolje da nije. Treb'o i ja da idem i konacno da upoznam i ostale ali nisam bio tu za praznike. Duka, mi se upoznali pred vikend, ja bio iz Agrosave po filmove na XTX-u ko Curetovom samo sivi... Nadam se da cemo sledeci put zajedno![/quote'] jbt bas mali ovaj Beograd P.S. da trebao si ici, da malo istrosis gume i sa strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Maj 4, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Duke_Bgd! jbt bas mali ovaj Beograd P.S. da trebao si ici, da malo istrosis gume i sa strane... Da bas... Stavljam nove gume sledece nedelje he,he pa se nece videti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 4, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Eve vam konobarica ! 'ebala vas konobarica ! ce' da izginemo zbog konobaricu !!! :evil: Xe xe ! inace ima svaki drugi zub i oko 120kg !:shock: :shock: jbte ima wecu bidzu od Cureta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 7, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ... Cure :shock: :shock: ja sam rekla da me on mora provozati' date=' pa ako prezivim... prichatju vam... [/quote'] Mene Cure juche provozao po gradu :shock: taj chovek je KRALJ :prayer: Trpa onaj motor za sve pare !!! Josh se ja za*ebem kad smo kretali pa se uhvatim da se drzim pozadi, i kao neshto se nameshtam kako da sednem kad odjednom :shock: na zadnjem smo tochku i ja padam ali Cure me uhvatio i samo vratio u normalan polozaj na motoru Posle sam se jednom rukom drzala za njega a drugom za motor i sve je bilo cool ! Cure kad tjemo ponovo u voznju ! ? Navukla sam se na xtx-a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...