Sasa_Nis 279 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Sone je vozio bez kalkulacija punim gasom od pocetka do kraja.Druga dvojica (znate na koga mislim) nisu smeli ni hteli da rizikuju pad zbog ucesca na endurance prvenstvu (logicno i opravdano).Bravo Sone!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Skinuto je 30 bandera. A sto se tice auto i moto trka jeste prenatrpano mali N se vozio skoro po mraku. Ali to se vec desavalo ako je neko pratio trke u Novom Sadu i tamo su se vozile auto i moto trke zajedno. Skinuto je 30 ali je ostalo 130 bandera. Po meni mislim da bi ovo trebao da bude prvi i poslednji put da se moto trke odrzavaju na ovakvom mestu.(d,a vozio se ranije i Miseluk i gradska trka u Arandjelovcu) ali mislim da su ta vremena iza nas. Bandere,slivnici, asfalt klizav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika i od mene Album http://picasaweb.google.com/markoleonta/KragujevacMotoTrka2010?feat=directlink#slideshow/5523932843535691762 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Brke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Brrrkoo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Sale, ni ti nisi bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Brko mogao bi da castis. Ja cu oklope za moju Kawu ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brko mogao bi da castis. Ja cu oklope za moju Kawu ;D ;D. Mislim da mi sa Kawama zalsuzujemo cast. Ja cu samo poklopac sedista za moju kawu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Brrrko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Brko a i Paune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Gledam vremena iz Kg pa mi nije jasno. jel Brka zavrsio 3 ili 4 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Imao 4. vreme na treningu a na trci je zavrsio kao 3. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Onda su ovi sto mere vreme ostampali pogresan spisak.Gore pise da je Brka 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan I ovom prilikom zelim da se zahvalim svima koji su dosli i podrzali me na drugoj trci i ostalima koji su bili spreceni da dodju pa su nadoknadili cestitkama. Ako sam nekoga preskocio da se ne javim, neka ne zameri, zbrka je u glavi velika pre i posle svega. Sto se tice vremena, ovo je verovatno lista po najbzrim postavljenim vremenima po krugu, inace Arsic Igor je bio prvi a Darko Radonjic drugi a nije ni sa treninga jer je Arsa imao i prvo startno vreme na treningu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ne foliraj se nego spremaj oklope da castis. Prenesi malo utiske sa trke. kako je bilo_ jesi li se osecao sigurnije nego u bataji. ajde malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Dok se Brka ne javi, evo jos koja fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan i jos par komada, i necu vise daviti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je bolje nego sto sam ocekivao. Nije mi bilo svejedno verovatno kao i mnogima ali sam se kasnije malo opustio. Voznja jeste opasnija nego na stazi zbog uslova koji ste naveli ali daleko od toga da ne moze da se vozi samo mora malo vise da se obrati paznja na licnu bezbednost i ne treba juriti poziciju ni po koju cenu jer cini mi se da staza ne oprasta greske ako se padne pri malo vecoj brzini. U poredjenju sa Batajnicom (posto sam samo nju vozio ;D) potrebno je mnogo vise snage jer ima mnogo vise naglih kocenja. Ne znam kako su doziveli pravi trkaci ali s'obzirom da sam skoro dosao sa ulice i da mi je ovo tek druga zavrsena trka smatram da sam odlicno prosao. Sto se tice druge trke tj. 600SS ucestvovao sam zbog pravilnika moto trka i odvozio samo 3 kruga lagano zbog guma sto se moglo i videti posto sam u Kragujevac dosao sa polovnim gumama koje su i na prvoj trci pocele da pustaju sve vise i vise iz kruga u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brko prvo jos jednom cestitke za postignutu poziciju!!! Nego sam hteo nesto drugo da te pitam,s obzirom da sam gledao trku,sta se desilo pa su ti prva dvojica onoloko pobegli?Koliko sam video rastojanje se nije menjalo celu trku!Pretpostavljam da je bezanje bilo ili na startu ili u prvoj polovini prvog kruga. Veliki pozdrav od MK Oplenac iz Topole!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Sale, ni ti nisi bio? Da sam znao da ti neces ici ja bi otisao ...imao bi vece sanse ;D ;D Salim se ....kao sto si rekao i sam .... 2 treninga po 10 min i trka a za to trebam se vozati 500km tamo i nazad+kotizacija+prenociste....neisplativo. Stvarno je za mene "jadna" varijanta uopste odrzavati takve trke gde sve ide u fazonu da se sto pre zavrsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Octobar 5, 2010 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba da budemo srecni sto se neko i trudi da organizuje moto trke,a ne da izvoljevamo...Staza jeste nesigurna na dva mesta,dok se penjemo na most i dok se ulece u veliku raskrsnicu...ali opert moze da se vozi,svaka cast Sonetu koji je mom kolegi Milosu Mijailovicu koji vozi 1000 ss zavario deklo za dz,meni napravio sraf za most prednje viljuske kod strugara u pola 11 uvece...na sve to nije hteo da uzme ni din... Ali ako neko moze bolju trku da napravi,nek se uhvati posla,pa da vidi koliko je to ''lako'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ratko SX, ovo mi lici na motor sa tvog avatara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Octobar 5, 2010 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Da to sam ja,hvala sto si izbacio sliku matori )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Da to sam ja,hvala sto si izbacio sliku matori )) Nema na cemu, nego, provali me za godine ocas posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...