stevo 58 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li mogu bilo koju staklenu vunu u auspuh ili ima neka posebna da li neko ima iskustva sa ovim. sve mi je izletilo izauspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 30, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan da li mogu bilo koju staklenu vunu u auspuh ili ima neka posebna da li neko ima iskustva sa ovim. sve mi je izletilo izauspuha Mozes bilo koju, samo ako je napravjen od kratko vunu, pre ce izbaciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan odes lepo u WOBY ALATI i kupis celicnu vunu, imas cak u 6 razlicitih gruboca. Mislim da je oko 150 din jedan paket od 200 grama. Meni je u Arrowa stalo 750g... Inace to se koristi za fina poliranja gruboca 0, ili za struganje garezi sa rostilja gruboca 5... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 30, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Za apsorpciju vibracija mozes da koristis i one kuhinjske strugajuce zice za tiganje i serpe.Imas ih i u celiku i u bakru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 1, 2007 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Obicnu staklenu vunu nemoj da stavljas, izletece ti za jednu sezonu. Ovaj fazon sa kuhinjskim zicama je dobar, dugo traje a zvuk je odlican. Ako stavljas njih, samo je bitno da se dobro nabije tj da ih ne stedis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 1, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bas tako,one su od prohroma i jako dugo ce trajati a zvuk je super samo ih dobro nabi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 1, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih koristio na TDM-u i dan danas traju. Znaci provereno iz vlastite prakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...