markodjurovic 817 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cujte i pocujteeee Ovako honda CR 125 na prodaju. Honda je upravo ova: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56056.0 a mogu slikam i nove slike ako neko pokaze interesovanje. Detalji: 1997. godiste 125ccm, 2T 37 konjskih snaga 85 kila tezine, sto mu kaze preko 0.4 konjske snahe po kilogramu Sve vreme koriscena najbolja sinteticka ulja koja ova masina i zahteva. Gume da kazem 70%, al realno su dosta dosta bolje (bar 85%) Lanac lancanici, odlicno stanje. Opis motora: Opusteno moze da pise ovde su se i najhrabriji us.ali. Takmicarska je masina i najvise vremena se borite da ostanete na njoj Cena: 1200e u zameni ili za kes. U zamenu dolaze u obzir neke cross/enduro cvaje kubikaze 125 ili 250 kubika, samo da su jeftinije i u ekvivaletnom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Stooooo mare care ???? rekao si da si se ponovo zaljubio u 2t Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa realno nisam skoro vozio nesto zabavnije, ali $$$$$$$$ me sprecavaju da nastavim . Morace XLka da opet pocne radi svoj posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan jbg skup je to sport znaci 4T se vracaju na scenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Osvez . Slobodno mogu komentari tipa "pa to je preskupo" ili "jel moze na odlozeno?" ili "jel mogu probam bez da kupim?" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan po stoti put " jebes zemlju koja Bosnu nema" ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, otisla jedna zadnja zbica. Ostale su i pored akanja cele. Komplet zbica + namestanje = 50e, ali zato jedinstvena ponuda samo ovde CRka za 1100e . Opet napomena ide zima, a ovo ide po snegu ko mutavo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nova ponuda: Moze ovo ovde + ovo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59564.0 u zamenu za nesto drugo. Neki Husaberg stariji ili Husqa starija ili KTM al da se ne kvari I dajte bre neki komentar , ono kao "jesi lud ko ce ti da Husu za te krsheve" ili "smrde ti noge" ili "ja da imam te pare nikad ne bi kupio tvoj motor" ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jug Madass 0 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 6 postova Motocikl: Sachs MadAss Prijavi odgovor kao problematičan ocesh Sachs Madass 125 - ko nov ! i da te volim duuugooooo ili mozda Jugo 45, preshao 65000 vozio ga moj cale penzioner? ili da probamo da sve ovo damo na gomili i popijemo pare u Staroj Srbiji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi idu prodaje necemo se mi skoro napiti od toga, a i ja kad idem dole idem u "Staru Hercegovinu", al ipak najvise volim "Uzice" tamo se uvek naspavam ko covek Kako bre sach za ovo, pa ovo ne moze se registruje, kako ces po gradu da ga teras? Yugic neka fala , neam B . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 12, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Smrde ti noge! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 12, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Smrde ti noge! E otkud i to za to znas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 13, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Čaršijske priče ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na ova 3 komentara potrosio 300e, jaoooooooo :P:P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Opet 1200e sa sredjenim zbicama. Do leta cena samo raste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Ceraj to, kakva prodaja, sad tek dolazi pravo vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E Veljo , pazi realno nisam imao gde da drzim motore pa me jos boles oborila ireko aj prodam nesto. Kako sam se snasao za drzanje motora a i polako hvala bogu prezdravljam odlucio sam da prodaju prekinem ili bar odlozim do daljnjeg stoga ide lock samo da nadjem kako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...