Utjerivac 6625 Napisano Septembar 25, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih nekoga ko se bavi trgovinom motociklima da mi pomogne i realno kaze koliko se moze platiti SUZUKI GSX-R 1000 K7 (kupljen NOV) i koji je presao cca 1500km, jer stoji kod vlasnika kao "simbol prestiza",a isti je izgleda upao u "bulu" pa ga prodaje.Ja sam vruca musterija za taj motocil,ali ne bih da se "zaletim" i platim vise, jer je motor bukvalno nov. Hvala na pomoci unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih nekoga ko se bavi trgovinom motociklima da mi pomogne i realno kaze koliko se moze platiti SUZUKI GSX-R 1000 K7 (kupljen NOV) i koji je presao cca 1500km, jer stoji kod vlasnika kao "simbol prestiza",a isti je izgleda upao u "bulu" pa ga prodaje.Ja sam vruca musterija za taj motocil,ali ne bih da se "zaletim" i platim vise, jer je motor bukvalno nov. Hvala na pomoci unaprijed. resio si da se prenovis :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 25, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko traži? Moj burazer je našao jednog za 6000, ali je više prešao, znači nije mnogo za toga dati ni 7000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih nekoga ko se bavi trgovinom motociklima da mi pomogne i realno kaze koliko se moze platiti SUZUKI GSX-R 1000 K7 (kupljen NOV) i koji je presao cca 1500km, jer stoji kod vlasnika kao "simbol prestiza",a isti je izgleda upao u "bulu" pa ga prodaje.Ja sam vruca musterija za taj motocil,ali ne bih da se "zaletim" i platim vise, jer je motor bukvalno nov. Hvala na pomoci unaprijed. resio si da se prenovis :D :D :D :D :D Pa eto razmisljam,prem`da je zelja jaca od "mogucnosti", ali bi se moglo "navuci" u nekoj razumnoj mjeri. @Acim Dobio sam informaciju da tip trazi 8000,ali i ja mislim da je plafon 7000 jura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 768 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko traži? Moj burazer je našao jednog za 6000, ali je više prešao, znači nije mnogo za toga dati ni 7000. Sumljivo jevtino....proverite "pedigre" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Koliko traži? Moj burazer je našao jednog za 6000, ali je više prešao, znači nije mnogo za toga dati ni 7000. Sumljivo jevtino....proverite "pedigre" Nije, jer je motor dobijen u nekom "prebijanju" (sadasnji vlasnik ima Firmu) i u startu je bio van "regularne nabavne cijene"( jeftiniji ),a kupljen je kod Suzukijevog ovlastenog dilera i posjeduje sve papire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa ne preko 6000 po meni pogotovu za kesh ... to za 7000-8000 ce se prodavati do proleca i nece se prodati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 26, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Baš ga pretera 6000 za motor koji je prešao 1500km. Aj nađi meni takav ;D Moj burazer je našao K7 za 6000, kako sam napisao, ali je padan, stavljena originalna nova bočna strana, ali ipak padan, pa više prešao, itd, itd i to je trenutno najjeftiniji K7 koji smo videli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam sliku jer je na oglasu za prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan She's iljade i cao.. Tesko se to prodaje, nema ko da da pare za motor. Tesko se prodaju motori za mnogo manje pare a ne od 6-7-8 hiljada.. Samo izbroj pare coveku na lice i tvoj je 99% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi frka imam motor,neka se jos malo "dinsta"...Znam ja da nece on njega prodati lako,pogotovo kad udje u zimu. Registracija mu tece,a motor stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je 4 sezone vozen...realna cena mu je oko 7.000 do 7.500 Posto je paronemija, i kraj sezone za taj motor treba ponuditi 6.000 do 6.500 plafon. evo K9 hiljdarka za 7.700 eur. sa mnogo opreme http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=73056&trazi=1&ur=1&model=0&m=Suzuki-GSXR-1000-K8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=73056&trazi=1&ur=1&model=0&m=Suzuki-GSXR-1000-K8 Hmmm...Fali mu treci "Master" kljuc. ??? Mogao bi lako biti "odvezen" bez znanja novog vlasnika sa parkinga ili ispred zgrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je 4 sezone vozen...realna cena mu je oko 7.000 do 7.500 Posto je paronemija, i kraj sezone za taj motor treba ponuditi 6.000 do 6.500 plafon. evo K9 hiljdarka za 7.700 eur. sa mnogo opreme http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=73056&trazi=1&ur=1&model=0&m=Suzuki-GSXR-1000-K8 Lepo pise K8 a ne k9 .... tako da je i tih 7700 mnogo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=73056&trazi=1&ur=1&model=0&m=Suzuki-GSXR-1000-K8 Hmmm...Fali mu treci "Master" kljuc. ??? Mogao bi lako biti "odvezen" bez znanja novog vlasnika sa parkinga ili ispred zgrade. Ja sam uz moj K8 dobio dva ključa. Kupljen nov. Mislim da Suzuki ne daje 3 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Moguce,ja sam uz Z750 2008 dobio tri kljuca od toga dva "radna",a treci je Master,kod Suzukija sam predpostavio da isto idu tri kljuca... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan niste skoro kupovali za kesh izgleda ... 6000 je realno skroz ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan niste skoro kupovali za kesh izgleda ... 6000 je realno skroz ... Evo reci iskusnog trgovca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1358 Napisano Septembar 27, 2010 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne otvaramo drugu temu, kad ste vec u "stvaralackom zanosu" , koliko vredi, otprilike R1 2005, mnooogo dobra, naravno legalna, nema opreme, fabricko stanje ? Model je kao ona u oglasima sto prodaje Misa iz pozarevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan Jurim bas ovih dana R1 2004 2005.g i cena im sekrece od 4500 do 5500 neki traze i vise al tesko da mogu dobiti vise jer se dodatna oprema danas slabo ceni,razgovaraosam sa misom iz pozarevca i ako imate te pare moja preporuka za njegov motor jer vredi svaku paru,sad sam se nameracio na jednu 2004.mislim da bi je dobio za 4800e al otom potom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ne razmisljam o Yamahi R1,jer sam izmjenjao svu Japansku industriju i ostao bih ipak pri Suzukiju u R segmentu,jer smatram da pruza najvise u svojoj klasi. ;) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ja samo da potvrdim pricu sto se tice kljuceva dobijas samo dva i plocicu sa kodom tako da ne razmisljas o trecem kljucu.a motor je bruka prelepo izgleda i volim kad nisu one standardne boje jedino jedna zamerka mnogo je to jako za grad i nase puteve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si da je prejak za nase puteve,ali ga "radi toga" i kupujem, jer ima elekronski modul za smanjenje snage.Opcije A,B i C,pa odaberi Ago sto ti je srcu drago. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan i jesi ga kupio na kraju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 2, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao djevojka,ne uzima se za zenu na prvi pogled... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...