Gile_Extremeboy 7924 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Posto trenutno u dvoristu imam motore sa 1,2 i 4 cyl, mogu reci samo da je sa 1cyl najzanimljiviji od svih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto me povuce kad treba kako treba, zato sto u krivini mogu se igram, zato sto zna da skoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svi oni skacu ali njemu je to prirodno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Septembar 26, 2010 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vozim zato što nemam drugi. Ustvari video sam neki kineski V motor sa jednim cilindrom gde je jedan cilindar maketa a drugi radi, znači ipak ima V motor sa jednim cilindrom Jedini motor koji po meni vredi a ima V2 je Aprilia RXV 450-550 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim zato što nemam drugi. Ustvari video sam neki kineski V motor sa jednim cilindrom gde je jedan cilindar maketa a drugi radi, znači ipak ima V motor sa jednim cilindrom Jedini motor koji po meni vredi a ima V2 je Aprilia RXV 450-550 da,da to sam propustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 26, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan A Dorsoduro i 990sm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 26, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Volim jednocilindrase (lozim se na SM motocikle) a ne vozim nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A Dorsoduro i 990sm? hmm..sve je to lepo ali ne hvala. Sta da radim sa 990ccm na SM motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj da svi otvorimo temu gde nesto velicamo i da nam svima bude do jaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Septembar 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5453 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Aj da svi otvorimo temu gde nesto velicamo i da nam svima bude do jaja... To jedino moze biti tema o gacama .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Pegasa Stradu 660ccm, a sad vozim Dorsodura V2 750. Jedan cilindar je odličan za po gradu, kretanje sa semafora, budeš brži u prvih 30m od većine motora, odličan je za spore staze sa puno krivina, kakve su supermoto/karting staze, za buđenje komšiluka i alarma kad imaš dobar auspuh. A za sve ostalo je bulja, čim pređeš 120-130, snage je sve manje, vibracije su sve jače i svi koje si pretekao pre toga te pretiču. Probao sam puno motora sa 4 i jedan sa 3 (triumph) cilindra i svi imaju taj problem da uvek moraš da čekaš da počne nešto da se dešava dok ne dođe do zadnjih 2500obrtaja pred blokadu i onda poludi. Nikad nisam razumeo tu vrištavu japansku tehniku, pa nije ceo svet staza, neću valjda stalno da zavlačim u blokadu da bi imao neku iskoristljivu snagu. Sa V2 imaš kompromis između dva sveta, povlači iz relativno niskoh obrtaja i ne posustaje do blokade, snaga se linerano isporučuje, vibracije postoje ali su zanemarljive u odnosu na jedan cilindar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 26, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan A Dorsoduro i 990sm? hmm..sve je to lepo ali ne hvala. Sta da radim sa 990ccm na SM motoru? To stoji. Oni ne mogu da se teraju kao ove 600-tke, a ni 600-tke ne mogu kao npr 450-ice, ali zato sa ovim maxi SM (sa dva cilindra) mozes sve pomalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A Dorsoduro i 990sm? hmm..sve je to lepo ali ne hvala. Sta da radim sa 990ccm na SM motoru? DA VLADAS GRADOM nego aj da cujem detaljno objasnjenje zasto mrzite V raspored u odnosu na redne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A Dorsoduro i 990sm? hmm..sve je to lepo ali ne hvala. Sta da radim sa 990ccm na SM motoru? DA VLADAS GRADOM nego aj da cujem detaljno objasnjenje zasto mrzite V raspored u odnosu na redne? te novija aprilie od 450ccm sa V masinom nisam vozio i ne znam nista o njima. Ali vozio sam dosta R-ova sa V agregatom i jednostavno mi se ne svidja. Imao sam apriliu RSV i jedva sam cekao da je prodam jer sam imao utisak da ce svakog trnutka nesto da se pokvari. Jeste da bolje povlace iz malih obrtaja ali ja bas zato i volim 4redna zbog explozije snage u visokim obrtajima. Krajnja brzina je mnogo manja iz V agregata bar je tako u litarskoj klasi. Takodje V2 agregat od 1000ccm ima jedva konja koliko dobar japanac od 600ccm,a vibracije kao jednocilindras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da li si nekad razmisljao o tome da konjska snaga bez dobrog obrtnog momenta cesto ne znaci nista, osim ako se vozis samo na auto putu? Ta dva ne idu zajedno, u V klasi je cini mi se najbolji balans KS i obrtnog momenta, naravno, to zavisi i od kubikaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jeba ti ja motor kad moram da ga gazim u preko 7000 obr da bi iso.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sve je stvar navike i ukusa...ja jednostavno ne volim to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 27, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao i vozio sve varijante i iskreno .. voleo bih da imam od svake vrste po jedan ;D .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Septembar 27, 2010 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kada provozaš motor koji ima oko 100 kg i oko 60 ks e onda vidiš šta zneči IDE . Naravno sa tim se ne može putovati ali sve ima svoje. Našta ne bih imao protiv da imam i Dorsoduro ili KTM 990sm ali so tim se ne mere u šumu !!! Moj drugar koji vozi K 5 GSXR 1000 i CBR 1000 RR 2006 god kad je probao Yamahu YZ 250 95 god izjavio je: Kako vi ovo uopšte vozite, ovo ne može da se vozi, ovo ubija !!!i Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja opet da ponovim 1000 kubika 4 cilindra i veliki zupcanik ce uvek pokidati bilo kakav 1 cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne izmisljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan ja opet da ponovim 1000 kubika 4 cilindra i veliki zupcanik ce uvek pokidati bilo kakav 1 cilindar kakav uspeh za 1000ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Septembar 27, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5453 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan ja opet da ponovim 1000 kubika 4 cilindra i veliki zupcanik ce uvek pokidati bilo kakav 1 cilindar Da dodam , uz to ce pokidati i lanac i lancanike ,poneki zubcanik u mjenjacu i potrositi rezervoar benyina za po' sata ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa nije bas tako ja sam vozio sa 10 zuba vise pozadi po gradu razlika u startu je drasticna, na zadnji ide skoro iz mesta na gas a dizao se i u trecoj na gas u visim obrtajima max brzina je opala naravno, a posto tabla laze nisam znao nikad koliko stvarno idem no sa 10 zuba i dalje ide 200 i kusur potrosnja goriva, neznatno veca, daleko od toga da je srkao nenormalno opet zavisi kako se vozi, po gradu ako se cesto menjaju brzine, potrosnja nece nesto skociti, mada sam vozio 100 kmh u 6toj da bih ostao u niskim obrtajima, dok sa fabrickim prenosom sam najcesce u drugoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Septembar 27, 2010 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sve ima svoje i Karting od 125 cc je startniji od Formule 1 od 0-100 na sat. Taman posla da 1000ccc ide loše. Nema igre sa 150-160ks i više . Ukusi su čudo. pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...