Jump to content

Moto Zajednica

Tesla Roadster u Beogradu (25.9.2010.)

Recommended Posts

• U prolazu, 93 postova

Sad čujem na radiju da će sutra (25.9.) Tesla Roadster biti izložen na platou ispred Skupštine, a zatim kreće na put do Niša.

Da li ima još neko da je zainteresovan da vidi ovaj interesantan i jednistven automobilčić? Ja bih da ga pogledam pa posle malo da se trkam sa njim. Zanima me da li je Hondica startnija od njegovih 290 konja i 380 :o njutn-metara. Navodno, ubrzava od 0-100 km/h za 3,7 sekundi (a Honda 3,8 :D).

Naravno, nemam nameru da se trkam do Niša :). Dakle, malo bleja kod Skupštine a onda vožnjica do Bubanj potoka i nazad...

Spominjali su 16 časova, valjda tad kreće na put.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 93 postova

И љуљну киша. Јел био неко?

Kasnili su jedno sat vremena, kada je kiša postala baš ozbiljna morao sam da pobegnem :(. Da su stigli po planu u 16h bilo bi cool.

Posle sam oko ponoći prošao parkingom ispred gradske skupštine, stajala su dva svetloplava Roadster-a na punjenju. Baš su lepi. I iznenađujuće su maaaali!

Da sam znao da će u nedelju ujutru da se razvedri, ustao bih ranije i ispunio plan (sa trkanjem). Po planu je trebalo da oko 10 ujutru krenu dalje za Niš...

• Svrati ponekad, 469 postova

Pih, samo 130K?  ::)

Za koliko se to vremena isplati, ako kupiš "običan" nov auto od npr. 20K, i sve režije plaćaš uključujući i gorivo...?

Naravno, svaka čast na ideji progresu realizaciji ekološkoj svesti promociji krizi konkurenciji  :-X

Guest farbach

Pih, samo 130K?  ::)

Za koliko se to vremena isplati, ako kupiš "običan" nov auto od npr. 20K, i sve režije plaćaš uključujući i gorivo...?

Naravno, svaka čast na ideji progresu realizaciji ekološkoj svesti promociji krizi konkurenciji  :-X

to sto dim ne izlazi iz uticnice, ne znaci da ne izlazi iz termoelekrtane.

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

to sto dim ne izlazi iz uticnice, ne znaci da ne izlazi iz termoelekrtane.

HAHAHA  sto ce reci - ide na ugalj. hahaha    Negde mora da se dimi , pa to mu je  :)  Ispade da ima najveci auspuh na svetu - obrenovacki ! Ironicno!  :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja