mikica 8 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan 1,2,i trceg Juna se odrzava skup u Ivanjici nakon proslogodisnje pauze gosn Capa obecava dobru zabavu,petak bi trebalo da bude fino vece uz BEN HUR bend i kaktus jack ,a u subotu bi trbali da sviraju prorock i yu grupa sto se mesta tice bice pomereno nekih 300m od stare lokacije zbog radova na hotelu kraj kog su se ranije odvijali susreti Iva je nekih 230 km od beograda i vrlo je atraktivna destinacija za voznju ,pogotovo ako se izbegne tunel i ide preko guce odlicne krivine predeli jednom recju FENOMENALNOOOO . Ono sto znam pouzdano je da ce klopa u kampu biti povoljna i kvalitetna :food: a sto se ostalog tice znam da su do sada pravili jako lepe susrete u Ivanjici,da su domacinski raspolozeni i da niko nikad nije otisao sa ruznim uspomenama odande Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan kad je tako dobro onda treba doci,a jel i vama m.a.s.diriguje ulaznicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan kad je tako dobro onda treba doci' date='a jel i vama m.a.s.diriguje ulaznicu[/quote'] Nisam ja iz kluba vec cu raditi klopu na skupu,a sto se cene ulaznice tice pricao sam sa Capom i receda ce ulaz biti tih famoznih 400,00dinara i uz ulaznicu ce se deliti bikerski kacket,nalepnica,i program susreta :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2741 Napisano April 29, 2007 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo al mnogo mi daleko 230km.... da imam jaci motor pa ajde jbg.... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 29, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo al mnogo mi daleko 230km.... da imam jaci motor pa ajde jbg.... :oops: Ma nemoj!!! Sipaj gorivo i gas... Sram te bilo stižu ljudi sa Tomosima 50ccm i dalje relacije... :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 30, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo al mnogo mi daleko 230km.... da imam jaci motor pa ajde jbg.... :oops: E bas to tedoh reci 2003,sam tomosom apn 14 iz BGa zapucao u Ivanjicu i nakon 4h sam i stigao uz malo dobre volje stizes di te volja cime god,niko te netera da teras relaciju u cugu ,polako voznja,odmor,voznja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano April 30, 2007 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan kad je tako dobro onda treba doci' date='a jel i vama m.a.s.diriguje ulaznicu[/quote']Svima nama MotoAsocijacijaSrbije odredjuje cenu ulaza, ali nisam znao da je to maximalan iznos. Odmah prenosim info u klub , da vidimo sta cemo sa cenom. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj!!! Sipaj gorivo i gas... Sram te bilo stižu ljudi sa Tomosima 50ccm i dalje relacije... :kul: :fcab: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 30, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan E bas to tedoh reci 2003' date='sam tomosom apn 14 iz BGa zapucao u Ivanjicu i nakon 4h sam i stigao uz malo dobre volje stizes di te volja cime god,niko te netera da teras relaciju u cugu ,polako voznja,odmor,voznja....[/quote'] To je bilo 2004-e. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 30, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svima nama MotoAsocijacijaSrbije odredjuje cenu ulaza' date=' ali nisam znao da je to maximalan iznos. Odmah prenosim info u klub , da vidimo sta cemo sa cenom. :wink:[/quote'] Koliko se secam prosle godine je mas propisao da ulaz bude max 300din a na skupu u Mitrovici je bilo 400din. Ali za tu kartu sam dobio mozda i najbolji provod na svim skupovima prosle godine u Srbiji + majcu + nalepicu; tako da i da cena bude visa necu se buniti. Pozdrav za Mitrovace i samo nastavite tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 30, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan kad je tako dobro onda treba doci' date='a jel i vama m.a.s.diriguje ulaznicu[/quote']Svima nama MotoAsocijacijaSrbije odredjuje cenu ulaza, ali nisam znao da je to maximalan iznos. Odmah prenosim info u klub , da vidimo sta cemo sa cenom. :wink: priznajem da sam napisao u trenutcima koji su me podsjetili na neke skupove gdje nije vredjelo ni besplatno doci,ako se pozeli na ulazu dobrodoslica ako ima dovoljno toaleta,slavina sa vodom,poklon naljepnica ili upaljac sa simbolima kluba u tom slucaju mozete da postavite koliko hocete veliku ulaznicu ja necu obracati paznju vec cu doci,nije vazno ni ko svira jer ja dolazim zbog drugova brace motorista,a ove godine cu sve utiske i podatke sa susreta vjerno biljeziti na forum da bismo iduce godine mogli procijeniti gdje treba ici,vidimo se braco u mitrovici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 2, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan 1' date='2,i trceg Juna se odrzava skup u Ivanjici nakon proslogodisnje pauze gosn Capa obecava dobru zabavu,petak bi trebalo da bude fino vece uz BEN HUR bend i kaktus jack ,a u subotu bi trbali da sviraju prorock i yu grupa sto se mesta tice bice pomereno nekih 300m od stare lokacije zbog radova na hotelu kraj kog su se ranije odvijali susreti Iva je nekih 230 km od beograda i vrlo je atraktivna destinacija za voznju ,pogotovo ako se izbegne tunel i ide preko guce odlicne krivine predeli jednom recju FENOMENALNOOOO . Ono sto znam pouzdano je da ce klopa u kampu biti povoljna i kvalitetna :food: a sto se ostalog tice znam da su do sada pravili jako lepe susrete u Ivanjici,da su domacinski raspolozeni i da niko nikad nije otisao sa ruznim uspomenama odande[/quote'] poruci Capi da organizuje da bar ove godine bude otvoren cicin dom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Maj 2, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz ivanjice. Cicin dom je otvoren valjda all season (mada ga nisam nesto posecivao ) u svakom slucaju svima preporucujem da dodju svake godine je bilo ludilo. Osim prosle ) gde su se 2 kluba dogovorili da bude odrzano na zlatiboru. Dobra klopa, show drugi dan, zika uvece...vo na raznju ) znaci sta reci...Hm...valjda ce biti i ove godine ). A jedina losa vest je sto se gosn capo retko pita oko cega i retko ga ko uzima za ozbiljno:))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi mojne se stidite...Ko dolazi od vas u ivanjicu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 4, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi mojne se stidite...Ko dolazi od vas u ivanjicu??? pa sta si zapeo , ima jos mesec dana do tada... :rock: P.S. ja dolazim sigurno... :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stizeeeeem..... Nego , Mikice obrati paznju da ta klopa bude po propisu..... a onda cemo svi da te ocenjujemo ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. hoce li biti i sitnih kolaca ?????? mladozenja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Stizeeeeem..... Nego ' date=' Mikice obrati paznju da ta klopa bude po propisu.....a onda cemo svi da te ocenjujemo ovde [/quote'] Ma to tvoje stizem ja neverujem dok nevidim, vidim kako si stigao u prosli petak u A'Bre :twisted: A u ocene nesumnjam P.S.hoce li biti i sitnih kolaca ?????? mladozenja..... Paaa ako zasluzis bice sto da ne :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ako bog da dolazim ove godine. Moželi se gjde rezervist spavanje "jeftino a dobro" još je rano ali javiæu se ja par dana prije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Ivanjica spava a pripreme a organizacija... :bubu: :jos_piva: :muzbend: :gitarista: :drinkers: :partyman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ako sme kolima eto i mene najverovatnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Stizu i Valjevci,a kom broju videcemo!!!Pretprosle godine je skup bio odlican,pa se nadam da ove nece biti nista losiji.Jedino mi je zao sto se ponovo ne odrzava u onom prelepom parku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan See Ya!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Lady 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako stojite u Ivanjici sa hotelima i private smestajem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Kako stojite u Ivanjici sa hotelima i private smestajem? Veoma dobro pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...