Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ZZR600 - hladnjak ?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600

Pozz ljudi. Pre nekih mesec dana sam kupio ZZR600 '93 i hladnjak za ulje - valjda je to hladnjak za ulje, nalazi se skroz dole a iznad njega je hladnjak za vodu ? i  izgleda ovako:

Zanima me koliko koshta nov i gde se u .rs moze kupiti ?

KkUhe_img3639800x600.jpg

Sad preko zime planiram da ga promenim. Shto je zanimljivo ovaj motor po default-u ispred hladnjaka nema nikakvu zashtitnu mrezicu koja bi sprecila kamencice koji prshte da ovako unishte hladnjak. Preko zime cu ugraditi i tu mrezicu...

Hladnjak za vodu izgleda ovako:

img3642720x960.jpg

Njega neplaniram da menjam samo cu pokushati da ispravim ona iskrivljena rebra... Kad sam vozio motor u Augustu po vrucini temperatura je izashla na malo vishe od pola a do crvene zone je bilo barem josh 1,5 cm pa si ja mislim da hladnjak josh moze da radi svoj posao.

Shta vi mislite ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600

Poshto vidim da niko neodgovara ( verovatno vas mrzi chitati dugacak post i/ili niste videli pitanje ) da pitam ovako:

1.) Koliko otrpilike koshta hladnjak ulja za ovaj motor i gde u Srbiji moze da se nabavi ?

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Hladnjak ulja ti košta nov oko 400 Dolara, u Ameriku. Dok dođe dovde zaokruži ga na 400Eura minimum, a lako će dobacit do 500 ako bude full cjena carine i transporta. Kod nas nema nigdje da se kupi, moraš da poručuješ preko dobavljača, to će ti doći isto tu negdje oko 450-500Eura.

Moja preporuka, probaj da nađeš polovan u dobrom stanju, pošto ako dobro vidim ovom tvom od perca je ostalo samo ovo malo izgužvano po sredini. Sigurno ima polovnih koji su u mnogo boljem stanju, a neka prihvatljiva cjena bi se kretala od 50 do 100Eura.

Hladnjak vode ti je još skuplji, njega samo operi od blata, pažljivo. Nemoj da se smaraš oko ispravljanja, jer ćeš se izmaltretirat, postoji mogućnost i da ga oštetiš još više a ništa nećeš postić

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja