karaula 115 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju anti-vibracioni tegici volana, novi, zlatno/oranz boje, italijanski brend Lampa, kada mi je stigao novi korman, odma sam video da tegici ne odgovaraju, tako da su ne raspakovani. cena: 800 din. kontakt: 064 110 25 38 a.karaula@hotmail.com pm Beograd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan samo BG primo-predaja, nisam u mogucnosti da posaljem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan vidim da imaju mere , al ne mogu procitam ako mozes samo prepises ovde molim te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan 51mm duzina 29mm duzina dela koji ulazi u korman 28mm sirina tj. precnik ovalnog dela 5mm precnik dela koji ide unutra odgovara za kormane 22mm i vecinu heblova predpostavljam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala od nas coravih , sutra cu vidim jel pasu pa ako pasu zovem te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li to na ST? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Octobar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je unutrašnji prečnik cevke volana 13 do 17mm ondaK može. Ako ne može, moraćemo da nabudžimo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ne znam zasto mene ovde pitate da li moze na vas motor, imate gore sve podatke, ne znam ja dimenzije kormana svih motora...ako je 22fi standardni volan, moze....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 14, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam..grubo mereci spolja fi..bio je oko 21-22 mm znaci moze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...