draza 548 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem mehanizam za sauh . Znaci kompletan sa ruckom i sajlom . Mehanizam treba da se povlaci . Znaci treba da izgleda kao na freewindu ili hondi cbr900 ili nesto slicno . Ne mogu da nadjem sliku da stavim ali mislim da se razumemo . Znaci rucka koja se povlaci i sajla ( ne mehanizam u karburatorima ili clicno ) Tel 063 410 258 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem mehanizam za sauh . Znaci kompletan sa ruckom i sajlom . Mehanizam treba da se povlaci . Znaci treba da izgleda kao na freewindu ili hondi cbr900 ili nesto slicno . Ne mogu da nadjem sliku da stavim ali mislim da se razumemo . Znaci rucka koja se povlaci i sajla ( ne mehanizam u karburatorima ili clicno ) Tel 063 410 258 Imam 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Aj molim te ako ti nije tesko uslikaj to sto mislis da prodas pa ni posalji da vidim da li je to to i da li moze da se uklopi kod mene . Prepravio sam automatski sauh na skuteru pa mi treba sad nesto takvo . Ako ti nije tesko slikaj molim te a cena je OK . Hvala ti unapred . Mozes sliku ovde ili ma mail draganadventure@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...