miskomi 178 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan motor je '98 godiste , bi-ksenon , silikonske rucice , kappa kofer46l i kappa nosac kofera (original) , registrovan.... za detalje telefon je 064/11-33-177 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Zamena + doplata??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan prodajem ga samo iz razloga sto mi je ispala varijanta za yamahu fazera,tako da ako imas tako nesto.......inace je motor stvarno dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan a neka orjentaciona cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 2.800evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pero: zamena dolazi u obzir iskljucivo za yamahu fazera ili eventualno neki skuter od 250cm-beverli ili tome slicno.To sto mi ti nudis je sa konja na magarca, pa se ja ne bi upustao u tu avanturu.U svakom slucaju hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Pero: zamena dolazi u obzir iskljucivo za yamahu fazera ili eventualno neki skuter od 250cm-beverli ili tome slicno.To sto mi ti nudis je sa konja na magarca, pa se ja ne bi upustao u tu avanturu.U svakom slucaju hvala. Ko je ovde u temi Pera? ;D Evo čovek nudi maxi skuter uz doplatu za F3-u http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61004.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Septembar 27, 2010 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo mi zemljaci, u obzir dolazi i Honda Transalp koji ba ja preuzeo, može i noviji, 650 ccm. Motor neću hvalim, dovoljan je sam po sebi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem djuntinu zelju,tako da sem skutera ili fazera listu prosirujem i na transalp-a....pa ako ima zainteresovanih javite se na 064/11-33-177 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Djunta, jel nudi ko sta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Septembar 29, 2010 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nudi se, ima nešto, a i ovaj tvoj motor je u opticaju, tj. nudim ga i ja pa čekam odgovor. Sad, kad bi bila Vendi pride, bilo bi uspešnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Obecaj i Vendi ,pa ce mo da lazemo,ha,ha,ha,ha.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih malo boljih fotki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan moze i zamana za hondu transalp,piaggio beverly 250cc,yamahu fazera...uz dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan dodat carbom na prednji blatobran a cena ostala ista!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i u Novoj godini! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan izvini nije mozda mesto ovde ali verovatno ce jos nekoga zanimati odgovor na moje pitanje koje bi ti postavio" vidim prelepio si prednji blatorbran karbonom.posto ima coskova uvala ......dali je muka da se lepo zategne folija i dali si je grejao mozda dok si je lepio .....mislim ima li kakva procedura prilikom lepljenja folije?? cuo sam da nije lako za lepljenje kad ima kojekakvih krivina izbocina itd..... hvala i izvinjavam se na OFF Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan carbon folija se mora grejati da bi se lepo zalepila a uz to mora biti i strucna ruka...izvinjavam se za off sretno sa prodajom:takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan izvini nije mozda mesto ovde ali verovatno ce jos nekoga zanimati odgovor na moje pitanje koje bi ti postavio" vidim prelepio si prednji blatorbran karbonom.posto ima coskova uvala ......dali je muka da se lepo zategne folija i dali si je grejao mozda dok si je lepio .....mislim ima li kakva procedura prilikom lepljenja folije?? cuo sam da nije lako za lepljenje kad ima kojekakvih krivina izbocina itd..... hvala i izvinjavam se na OFF Nema frke,sve sam opiosao u "garazi" pod naslovom"prednji blatobran u carbon",nadji tu temu i sve ce ti biti jasno. Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem na informacijama ....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...