dane@ 98 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Èestiskam! Nego kud se dede onaj VFR iz potpisa... :evil: ??? Pa to nikada nije bio Najzlijev motor vec Glistin :mrgreen: Ni jedan motor nije bio moj a da ne bude Glistin' date=' kao što ni jedan motor nije Glistin a da ne bude moj. Od prvog motora dajemo ko koliko ima, i kupujemo... VFR je kod Gliste, što ne znaèi da se ja ponekada neæu proVeeFeRisati. Mislim da æe biti teže saèuvati Afriku od Gliste. Vratio sam se sa vožnje. Nataša i ja, 75 kilometara iskljuèivo gradske vožnje. Zadovoljan sam kako se motor ponaša, zadovoljan sam kako trpi teret i mislim da je njegovih 50 konja sjajna snaga za ono za šta je predviðen. Mislim da mi je potrebna korekcija vizira ili dodatni vizirèiæ jer imam utisak da bi mi to rešilo problem sa vazduhom. Nemam skalu za gorivo, i to bi mogao nekako da sredim. Umoran sam kao pašèe, celu noæ sam loše spavao maštajuæi o tome kako æu da je vozim... I vozih je... Hvala svima na èestitkama, stvarno mi znaèi kada vidim da je nekome drago što sam sreæan, onda i svako od vas utièe malo na tu sreæu i dobije... šta, šta?... piiivo. Èim se vidimo. najzli[/quote'] Ima vise od 50 konja. A lampice za gorivo bi trebalo da imas, mozda je neko poodkacinjao, ili sta vec drugo, javi se da sredimo to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 30, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Oh Najzli, sad ce cekam u voznji (tj. u pauzi na putu), kada ja dobijem CDI, pa krenemo u sumu, a iz zamrzivaca izvadim koje parce domace slanine pa ga u kofer metem, pa kad opletemo red slanine, red kulena........ Svaka cast, ocekujem te da se provozas sledeceg vikenda do SM, da vidimo zveeer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 30, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan najzli, razocarao si me kao druga i kao komunistu prvoga reda. 1, kazes 1 kontinent?? pf, pa bar bi ti trebao bit optimista i krenut u osvajanja kakva tebi i onoj 2 ludaka od daneta i kome prilici?! ajde sad fino ispravi se i izgovori fino rijeci: DAJEM CASNU RIJEC DA CU VOZITI I VAN GRANICA OVOG JADNOG JEDNOG KONTINENTA. srecna ti trgovina, srecna ti nova/stara ljubav i sve ti cvjetalo bas kao sto ti osmijeh sam pokazuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Najzla afrika je bruka jedna, kao chasha izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...