Jump to content

Moto Zajednica

Pančevo - udes u S.Šupljikca

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: RF600+

Danas oko 15h u ulici Stevana Šupljikca u Pančevu kod nadvožnjaka za Vršac došlo je do udesa. Iako se sve desilo gotovo ispred firme u kojoj radim, naišao sam kada je vršen uviđaj. Motociklistu su već odneli tako da se nadam da je preživeo. Inače kamion-šleper sa mađarskim tablicama izlazio je sa sporednog puta i pri tome potpuno zatvorio obe trake namenjene za jedan smer. Momak je izgleda pokušao da se provuče između kamiona i ostrva koje deli kolovoz. U pitanju je plavo-beli GSXR 1000. Motor je ležao na delu kolovoza za suprotan smer, a bila je i veća lokva krvi, prisutni kažu da nije imao kacigu, a nisam primetio ni tablicu na motoru, možda je spala. Kamion je delovao u gorem stanju nego motor. Zna li neko o kome se radi? U tom delu je zona 30 zbog škole, a i šleper nije mogao brzo da izleti, ulica je prava, ima četiri trake, tako da je preglednost odlična. Loša procena po svemu sudeći! 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Danas na radiu sam cuo za nesrecu, kao i da je povredjeni motociklista prevezen u teskom stanju za Beograd.

Od mojih pancevaca sam saznao da je neki momak iz Kaca. Toliko znam za sada.

• Svrati ponekad, 141 postova
:( malopre sam chuo od Urketa i Frigo Pedje da je u pitanju momak po nadimku Meda (Medojevic ako sam dobro razumeo iz Kacareva???mozda i iz Kaca i kako su mi rekli bojim se da vesti nisu nimalo dobre). Nadam se da nisu u pravu ....

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Nezvanično čujem da je u pitanju moj kačarevac  (doduše bivši) Meda (Medenica Zoran). Nadamo se da će da izdrži.

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: jamaha xj600

Medenica Zoran keramicar po struci zivi na tesli pancevo,danas sam se cuo sa drugarom kaze da ima potres mozga ,frakturu lobanje i nagnjecennje mozga i prelom noge verovatno desne ne znam ,jos je u soks sobi ceka se stabilizacija i prelazak u intenzivno jos se ne zna kako mu je do prve posete nase ce mo saznati.

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu!

sinoć sam čula da je Meda prebačen u pančevačku bolnicu i da nije u tako strašnom stanju kao što su u prvi mah svi pričali, naravno želim mu brz oporavak

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu!

Još ovi kreteni u "Pančevcu" napisali da je podlegao povredama na Urgentnom odmah po prijemu  :o

nije da ih branim, al crnu hroniku pišu na osnovu dopisa policije  :(

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Inače Meda je kao  klinac sa MZ 250  otero traktor u  šanac. I to glavom. Bio  malo u komi i kad se probudio seo  na novi MZ. Tako će  i ovaj  put. Malo se izležava pa hop  na noge lagane. (i točkove)

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: jamaha xj600

DANAS JE SAHRANJEN U PANCEVU MOTORISTA ZORAN MEDENICA.

Posle povrede glave sporo se oporavljao tako da nas je iznenadilo da je preminuo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja