Spisky 1 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kovacica Motocikl: Honda 929r sc44,Suzuki RMZ-450 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem izduvne ventile za Suzukija dr650 neznam da li pasu sa svih modela(anlaser,kurbla) moj je sa kurblom,91g.Samo realne cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorga 0 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem izduvne ventile za Suzukija dr650 neznam da li pasu sa svih modela(anlaser,kurbla) moj je sa kurblom,91g.Samo realne cene Pozdrav drug, Imam jedno pitanje ako možda znaš. Trebaju mi dimenzije klipa. Klip za dr650 90-95. godište nema da se kupi osim trkačih kovanih koji su preskupi. Ono što mene interesuje jeste visina i prečnik klipa, prečnik bolcne (odnosno pina na kojeg ide igličasti ležaj) i udaljenost centra rupe od bolcne do vrha klipa. Te dimenzije proizvođači kriju kao zmija noge. Pozdrav i hvala PS, jesi li i gdje nabavio ventile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...