redzone 6 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan extra stanje 92 god. 38hp placen 1200e pre mesec dana moze zamena za hard enduro informacije 0659991979 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan sediste je na presvlacenju uskoro slike u kompletu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan neka cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan vise bih voleo zamenu za neki hard enduro tipa yamaha xt600 koji se lakse vozi ovo cudo je mnogo ludo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan moze da padne i zamena za neki atv quad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
535 4 Napisano Septembar 18, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan koliko se ceni??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan da nemam vec ovako nesto ovo ni moralo bude moje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan da napomenem da je agregat odradjen skoro nije vozen ni celih sat vremena nova zadnja guma nov filter za vazduh vozi se iskljucivo na motul 800 motor bih radije menjao za yamahu tt 600 ,dtr600 honda xl 600 i tako nesto slicno umerenije na gasu i sa dobrim agregatom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima broj rama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60502.0 uz moju doplatu naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima od papira . Znam da se valjda ne registruje ali treba bar neki racun da ima ili nesto da je tvoj . Iskreno zainteresovan sam ali mi trebaju papiri . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima broj rama? da ima broj rama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima od papira . Znam da se valjda ne registruje ali treba bar neki racun da ima ili nesto da je tvoj . Iskreno zainteresovan sam ali mi trebaju papiri . registrovan na klub od predhodnog vlasnika nista ostalo od papira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60502.0 uz moju doplatu naravno nisi odgovorio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60502.0 uz moju doplatu naravno nisi odgovorio to znaci da je veoma zainteresovan pa je zanemeo od srece kad je video sta mu nudis i jos ne moze da dodje do daha ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60502.0 uz moju doplatu naravno nisi odgovorio da je liberty 125 dogovorili bi se ali free mi ne odgovara liberty sam imao 2 god extra motor sada mi krivo sto sam ga prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60502.0 uz moju doplatu naravno nisi odgovorio to znaci da je veoma zainteresovan pa je zanemeo od srece kad je video sta mu nudis i jos ne moze da dodje do daha ;D Nego kako ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60502.0 uz moju doplatu naravno nisi odgovorio da je liberty 125 dogovorili bi se ali free mi ne odgovara liberty sam imao 2 god extra motor sada mi krivo sto sam ga prodao OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60502.0 uz moju doplatu naravno nisi odgovorio to znaci da je veoma zainteresovan pa je zanemeo od srece kad je video sta mu nudis i jos ne moze da dodje do daha ;D :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan ja ne videh cenu nigde? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa rece covek 1200 ( placen ) . Jedino ako nece da bude veca jer je napravio novo sediste ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa rece covek 1200 ( placen ) . Jedino ako nece da bude veca jer je napravio novo sediste ;D 1000e kes sa novim sedistem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan e e e e mnogo ti krosericama obaras cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...