LJepoja 0 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan mislim da naslov govori sve...treba mi lanac 520...moze i polovan samo da je dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan nemoj te mi reci da niko nema lanac 520 o.O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tesko da iko ima polovan a dobar. To spada u potrosni materijal, pa kad dodje do menjanja, obicno ga ljudi bace. Nov bez o ringova ti je kod Bere ( imas ga na forumu ) oko 45 - 50 E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan 530 bez o ringova je 25eura kod Bere a sa o ringovima 55e nemachki a DID 80e - pricham o CBR600F ... to je preko 100chlanaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan pa imaju ljudi i polovan oni koji imaju i delova ali ok ...ne preostaje mi nista drugo nego da uzmem nov D.I.D ...u svakom slucaju zahvaljujem vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan 60e extra stanje lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam lanac jvi ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...