Bogda 36 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na raptoru su ispucali oni gumeno-metalni dizuzori izmedju motora i karba ( valjda se tako zovu ). Ne pustaju ali se vide male pukotine. Da li mogu nelako da se poprave, zalepe. Negde sam nasao da su lepili zivom gumom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan A mozes i da kupis nove! Ja sam onomad za Princa platio oba 1000dindzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupe? Meni tebaju za Transalpa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan He, he pa tesko da se gadjaju, mada, nikada se ne zna. Za Sprint bese onaj massetehnic iz N. Sada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan postoje razne varijante sredjivanja difuzora...okreni obrni na kraju kupis nove. Pokusavali su ljudi svim i svacim(od tigar lepka,sintelana,lepak za soferku itd..) I meni su na tt600 vec krpljeni i falsiraju pa sam narucio nove. U mom slucaju najjeftinije sto sam nasao je 60e za par. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam massetehnic i cena je oko 3500 za oba. Nisu bas jeftini. Za Princa su oko 1000 oba ali nisu potpuno isti, na znam da li bi mogli da se uhvate. Karbovi su isti tako da je precnik valjda isti, jedino kod motora ne znam da li je isti precnik a i kod Princa jedan je prav a jedan ide u stranu dok kod raptora su slicni. Ako se zbudzi od Princa morace filter vazduha nekako da se zbudzi jer ce se karbovi pomaknuti par mm na starnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ti ove njegove za 3500, nije to bas za budzenje jer vrlo brzo pocne opet da zeza (napisao ti Gavrolini) a i imas utehu da je za japance jedan duplo skuplji ;D (za svaki slucaj nadji nekog sa princom pa skini i uporedi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi izgurali ovu sezonu bio bih zadovoljan. Moracu da probam zimus nekad od Princa. Cini mi se ti si na princu sredjivao zivom gumom. Kako se je pokazala, koliko je drzala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Jesam zivom gumom i onim teflonskim izolirom. U oba navrata mi je trajalo oko 1000km. ali nemoj da zaboravis da je kod mene pukotina bila (jedna) i to bas gde ide selna na agregat! Znaci bukvalno je selna svojom ivicom isekla difuzor u duzini oko 2cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 15, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Rebrasta guma od letve volana od nekog auta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Rebrasta guma od letve volana od nekog auta? Ne moze, istopi se iz odma, vruce je tu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene su creva ispucala pored selne. ne znam da li moze da se zalepi nekim lepkom za gumu pa da se pojaca i zategne jos jednom selnom preko pukotine, ima mesta za jos jednu selnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene su creva ispucala pored selne. ne znam da li moze da se zalepi nekim lepkom za gumu pa da se pojaca i zategne jos jednom selnom preko pukotine, ima mesta za jos jednu selnu. Ne moze sira sellna zato sto bi se difuzor u tom delu skupljao jer nema otpor. Tacnije, kad navuces difuzor i selnu to na knap pasuje, nema mesta da se gurne ili izvuce ze budzenje. Jedino da probas sa kontra strane od filtera za vazduh pa da ceo karb ode malo napred posto se on drzi samo na difuzorima i sajlama. Ala ga napravise svaka im cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...