Jump to content

Moto Zajednica

Kad porastem bicu...

Recommended Posts

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: CRF250L

BAJKER   ;D

Pozdrav svim ljubiteljima motocikala, evo konacno i ja da se zapljunem iako vec duze vreme citam forum kao gost...

Ja sam Branko iz ns-a. Jos kao klinac mastao sam da cu jednog dana kupiti svoj motor i konacno mogu da kazem da taj momenat vise nije tako daleko... Fax se blizi kraju, smesi se i posao pa ako bog da zdravlja dogodine ce se skupiti para za neku masinu.

Ljubitelj sam enduro motora i kako stvari za sada stoje tipujem na KLE-a, citam forum i svi kazu da je solidan za pocetnike, sa druge strane kubikaza do 500cc odnosno jeftinije registracija sto je vrlo bitno u mojoj situaciji. A opet nisam za divljanje na motoru, vise sam za uzivanje u voznji i razgledanje okoline, po svemu procitanom to je idealan motor za mene e sad videcemo kad navatam nekog da probam jedan.

Ako neko ima jos neki predlog za motor koji je slican KLE-u a da bi mi mozda odgovarao sa mojih 180cm/110kg otvoren sam za sugestije.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: GPZ 500S

Dobrodosao!!!

Kad kupis KLE-a,u prvi servis racunaj i prepravku sedista da ne bi posle silaska sa istog isao kao da si otisao na zurku ucesnika parade ponosa ;D

KLE je dobar motor i sediste mu je jedina mana (po meni),a mislim da za novac koliko kosta dobijas vise nego sto ocekujes

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja