beric 0 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Imam dilemu da li da uzmem YAMAHU MT 01 ILI SUZUKI B KING pa ako mozete da mi pomognete svojim glasanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ti je bitno glasanje, jer koliko ljudi toliko ćudi, a ova dva motora su prilično različita za vožnju, pa je bitnije šta tebi treba ili odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nisam vozio nijednoga, B KING-a imam mogucnost da probam posto kod nas imaju 2-3 ali MT nema trenutno niko ,vozim GSR 600, izgledom mi se svidja MT video sam ga ove godine u Umagu ali cetiri cilindra me vise privlace pa eto pokusavam i na ovakav nacin da se odlucim cisto me interesuje i misljenje ostalih pogotovo onih sto su vozili MT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Probao MT i motor je fenomenalan. Na mene ostavio mnogo jak utisak. Udoban,jak, vibracija V2, zvuk, izgled, jednom recju, moćan bike. U odnosu na Suzukija jedino sto mogu da prokomentarisem je da mi se izgledom MT vise svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 13, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan b king, bato-prava muska stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan B-King nisam vozio, MT-01 jesam nekih desetak kilometara. Taj prvi utisak za MT-01 je: težak i u svakom momentu se težina osjeti, stil vožnje je kao na custom-u, ali je položaj kao na sportskom naked-u. Vibracije prisutne u svim režimima, po položaju tjela navodi na akciju ali težina u svakom momentu opominje na oprez. Traži period privikavanja, a meni je desetak kilometara bilo malo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan vozio i jedan i drugi... nema dileme - suzuki !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 13, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ga i Budi Kralj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam dosao do B KINGA koji je presao 4000 KM kao nov je sa dosta dosta dodatne opreme NIKL,KARBON ...prava ludnica po mom ukusu fale mu mozda drugi izduvi sistem i cijena nije pretjerana ali bih volio da probam i MT-a da mozda neko nezna gdje bi se mogao pogledati posto u REPUBLICI SRPSKOJ mislim da nema barem ja nisam cuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jesu se ovi Čelinčani osilili, prvo ZZR, pa sad B-KING ;D Ostani u Suzuki familiji, valjda se neces pokajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Jesu se ovi Čelinčani osilili, prvo ZZR, pa sad B-KING ;D Ostani u Suzuki familiji, valjda se neces pokajati. Ja sam primoran da uzmem nesto jace da bih imao sa cim da pratim ZZR-a inace ne bi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1634 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan sa tim motorima zzr-a mozes pratiti dvogledom iz neke kafane ;D ta dva motora su potpuno neupotrebljiva,sem za kurcenje i zemske ;D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan ta dva motora su potpuno neupotrebljiva,sem za kurcenje i zemske ;D Pa za`rad cega su ih kupili. ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1634 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ta dva motora su potpuno neupotrebljiva,sem za kurcenje i zemske ;D Pa za`rad cega su ih kupili. ;D a da punjenje budzeta zaboravih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan sa tim motorima zzr-a mozes pratiti dvogledom iz neke kafane ;D Mislim da bi trebao prvo ovo da pogledas pa da onda komentarisemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 14, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za dlaku brate...vec sam konato da prodam motor ako ga naked podere Jesu se ovi Čelinčani osilili, prvo ZZR, pa sad B-KING ;D Ostani u Suzuki familiji, valjda se neces pokajati. Druze imamo dva registrovana motora na opstini...valjda mogu bar da budu pravi motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1634 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan sa tim motorima zzr-a mozes pratiti dvogledom iz neke kafane ;D Mislim da bi trebao prvo ovo da pogledas pa da onda komentarisemo ;D to je trka nabudzenih ,mislim na upotrebljivost vozac zzr moze da salje sms poruke na 200kmh ,dok se na golom motoru bori za zivot a i lepo pise 9.7 sec zzr 9,92 sec b king na 400m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan sa tim motorima zzr-a mozes pratiti dvogledom iz neke kafane ;D Mislim da bi trebao prvo ovo da pogledas pa da onda komentarisemo ;D to je trka nabudzenih ,mislim na upotrebljivost vozac zzr moze da salje sms poruke na 200kmh ,dok se na golom motoru bori za zivot a i lepo pise 9.7 sec zzr 9,92 sec b king na 400m NE BIJE BOJ SVJETLO ORUZJE VEC SRCE U JUNAKA ali moras imati barem malo konkurentno i oruzje, glupo je i usporedjivati ova dva motora nisu u istoj klasi mene vise muci MT ILI B KING Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1634 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan pardon za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 14, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan JA ionako ne kontam cemu tolika zurba da se predje tih 400m :) Ako hoces brze,uzmes BK................ a ako ti se ne zuri,onda opet bolje BK...nekako je ljepsi od MT-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 14, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako B-King, ali MT-01 nije njegova konkurencija, to je pre V-Max, a u tom slučaju V-Max je žešći izbor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je registracija za jedan, a koliko za drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 14, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je registracija za jedan, a koliko za drugi? Slična, oba su u najvećoj kategoriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je registracija za jedan, a koliko za drugi? Slična, oba su u najvećoj kategoriji. Ako je tako onda moj glas YAMAHA MT 01 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...