Najzli 174 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem skuter Peugeot Elystar kupljen Nataši da bi ga korstila do posla i nazad. Nataša jednom sela na njega, ostatak vremena donosio povrće sa pijace i par puta išao do grada. Motor je dvotaktni, pali radi ide, akumulator je loš, ali srećnom kupcu poklanjam novi kao i troškove prvog servisa. Uz skuter ide i jet Kaciga crne boje veličine L, za malu žensku glavu sa kovrdžavom kosom.Skuter je 2002 godište i ja sam ga kupio sa oštećenjem kao na slici. Skuter ima integrisanu sajlu za vezivanje što je veoma zgodno. Motor je prebačen na karburator i prošle sezone su mu menjani kaiš i rolnice. Sve u svemu 1000EUR za trajno registrovani skuter, novi akumulator, kacigu i prvi servis. Zašto 1000EUR kada se za manje pare može kupiti brži lepši i bolji? Peugeot Elystar je veliki skuter sa malom kubikažom, ima vizir i ja sa svojih 100 kila na njemu ne izgledam kao da mi je nešto sa točkovima izraslo iz dupeta. Pod sedištem stane kaciga sa kesama sa pijace, lep je, odlično osveljava i koči. Sistem kočenja je takav da pritiskom na ručicu koče i prednji i zadnji točak tako da je kočenje vrlo prijatno i sigurno.Troši 4 litre na 100 km ako ga voziš stalno pod punim gasom. Informacije na telefon 063 1144385, ako ne javljam, molim vas da pošaljete SMS. najzli - Duca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...