pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan A,sta bi ja sve morao da rastavim u masini ako bi menjao lanac?? Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako oćeš samo lanac da mjenjaš najbolja ti je ova Dzigorius-ova metoda, jedino što treba da skineš je poklopac ventila i ona dva plastična čepa na ljevoj dekli (gdje je magnet) i normalno španer. I ispod poklopca ventila imaš jednu vođicu koju treba da skineš (4 šarafa), imaš na njoj i strelicu kako treba da ide nemoj da je vratiš naopako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan tnx Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako da najlakse ocistim i podmazem lanac ako nemam centralni stender, a ni onaj eksterni za zadnji tocak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Promasio si temu, pricamo o lancu u masini...... Inace spusti motor na stranu ako je neki kross ili enduro.........ili ostavis na bocnoj nogari navuces motor na nju i nesto podmetnes na drugu starnu...neki panj ili dizalicu jos bolje..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala uz izvinjenje za pisanje u pogresnoj temi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast care, ja ne znam dal' bi se smeo usuditi sam to da uradim. Nego jel' ima neko iskustva sta TA, koliko njemu drze lanci, i jel' zajebancija promeniti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam radio, pa cuje se ako ne valja..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...