ErnestM 33 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dakle prodao bih,tj radije menjao ili trampio za neki uredni fazer tu negde oko 2002.god Rec,dve o TA....98.god,58-59000km,nefarban,crven,rollbar,topcase Yamaha-mbk(nema macje oci,jbg) ali radi brava i ne landara,KN filter vazduha,zamenjene svecice pre nekih 1000km(NGK),lanac i lancanici u tip-top stanju,diskovi i plocice takodje tip-top,scottoiler,prednja guma trail attack(pre 200km stavljena),zadnja guma trci jos dosta,akku nov,reg do kraja aprila 2011,par ogrebotina,al nista spektakularno...vozen je,ja sam ga sa tim kupio i ne predstavlja mi problem(bolje nego da je radjen,pa da ja istrazujem kako i zbog cega-moje razmisljanje)nije na mom imenu jer nisam 100% siguran da li ostaje kod mene ili ne...al tu nema nikakvih problema...vrtimo se oko 2750 evara,pa sad...korekcije...ljudi smo...[glow=red,2,300][/glow] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1715 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan slikeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan znam,znam....na svim forumima su slike zeljene...bice slika.....nemam ih trenutno,al vec sutra(danas) cu da ih metem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ....slike na putu...nemojte zameriti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 10, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Slike, slike !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika....sad je lepsi,ovo su kad sam ga kupio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ...063/609-325....Ernest,Zrenjanin... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ovo kupio u Pancevu kod Subasica???? Ako jesi zeznuo si me za 5 min, trebao sam ja da ga pazarim............. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ne bas direktno od njega,nego od coveka koji ga je kupio od Sube....al eto nove prilike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Novci za doplatu obezbedjeni....samo jos Fazer-a nema :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi bio u Titelu za vikend, mislim da sam te video ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jesam,na ribljoj corbi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Septembar 14, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan A jel mora bas Fazer? :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan otisao trans.....moze lock... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2026 Napisano Septembar 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da znate, svako ko je autor teme moze i sam da da lock... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...